آن‌ها بازیکنانی نیستند که چند بازی متوالی در ترکیب اصلی بارسلونا قرار بگیرند، اما وجودشان در تیم فلیک بسیار حیاتی است. 

طرفداری | هانسی فلیک به اطلاع سران باشگاه بارسلونا رسانده که تحت هیچ شرایطی، اریک گارسیا و فرمین لوپز را نفروشند.

هانسی فلیک، سرمربی جدید بارسلونا، موضعی قاطع در قبال دو بازیکن جوان تیم خود اتخاذ کرده و اعلام کرده است که فرمین لوپز و اریک گارسیا در تابستان امسال «غیرقابل فروش» هستند. به گزارش رادیو کاتالونیا، فلیک از عملکرد این دو بازیکن در فصل گذشته کاملاً رضایت دارد و به مدیریت باشگاه اعلام کرده است که نباید هیچ‌گونه پیشنهادی برای فروش آن‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده که پیش‌تر شایعاتی درباره علاقه بایرن مونیخ به فرمین لوپز منتشر شده بود. فلیک با تأکید بر حفظ ساختار کنونی تیم، اعلام کرده است که قصد دارد روی بازیکنان جوان و مستعد باشگاه سرمایه‌گذاری کند و از فروش استعدادهای داخلی جلوگیری نماید. او این دو بازیکن را جزو پروژه بلندمدت خود برای بازسازی بارسلونا می‌داند.

گل زیبای فرمین لوپز به ویارئال

 

نوشته موضع محکم هانسی فلیک؛ این ۲ بازیکن بارسلونا فروشی نیستند اولین بار در پارس فوتبال | خبرگزاری فوتبال ایران | ParsFootball. پدیدار شد.

source