به گزارش خبرورزشی، بعد از کش و قوس‌های فراوان وحید هاشمیان به طور رسمی جانشین اسماعیل کارتال شد تا هلی‌کوپتر سابق سرخ‌ها اولین محک جدی مربیگری خود را روی نیمکت پرسپولیس تجربه کند.

برای پرسپولیسی‌ها جالب است که بدانند سرمربی جدیدشان مدرک مربیگری خود را در بالاترین سطح فوتبال آلمان دریافت کرده و برای رسیدن به این مهم در تمرینات بایرن مونیخ نیز شرکت کرده است. حالا که هاشمیان به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب شده ویدیویی از صحبت‌های چند سال پیش او در فضای مجازی وایرال شده که در آن او سخت‌گیری آلمانی‌ها برای مدرک‌ گرفتن را توصیف می‌کند.

هاشمیان در این ویدیو درباره علت حضورش در تمرینات تیم گواردیولا می‌گوید: مدرک فوتبال گرفتن در ایران خیلی راحت است اما آلمان بسیار سخت‌گیرانه عمل می‌کند. برای گرفتن مدرک مربیگری در آلمان باید به تمرینات یک تیم معتبر در فوتبال آلمان می‌رفتیم و گزارش تهیه می‌کردیم. من در تمرینات گواردیولا شرکت کردم و خودم انتخاب کردم که به آن‌جا بروم.

بیشتر بخوانید: عکس کمتر دیده شده از سرمربی جدید پرسپولیس کنار گواردیولا

source