گفت‌و‌گو|

استکی: تغییر قانون سنی در رده امید کارمان را سخت کرد/ جامعه بوکس منتظر بازگشت دلاوری است

سرمربی تیم بوکس امید گفت: تغییر محدودیت سنی ایجاد شده در رده امید کار ما را سخت کرد، اما باز هم بوکسور‌های خوب و جوانی داریم که می‌توانند حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند.

خبرگزاری میزان

علیرضا استکی در گفت‌و‌گو با میزان، درباره تمرینات تیم بوکس امید اظهار داشت: تا به حال سه جلسه برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا تمرین کرده‌ایم. مسابقات ۲۰ روز دیگر آغاز می‌شود و ما در مدت جنگ نتوانستیم تمرین کنیم و بچه‌ها از نظر بدنی عقب افتادند، اما باید آنها را به شرایط آرمانی برسانیم.

وی افزود: مسابقات قهرمانی آسیا در ۱۰ وزن برگزار می‌شود، اما ما باید بررسی کنیم تا ببینیم چند بوکسور به این رقابت‌ها می‌فرستیم. شاید در نهایت ۵ یا ۶ بوکسور اعزام کنیم.

نصف بیشتر بوکسور‌های من دیگر در رده امید نیستند

سرمربی تیم بوکس امید درباره تغییر محدودیت سنی ایجاد شده در رده امید گفت: متاسفانه رده سنی امید از ۲۲ سال به ۲۱ سال تغییر پیدا کرد و به همین دلیل نصف بیشتر بوکسور‌های من دیگر در رده امید نیستند و به بزرگسالان رفته‌اند، اما با همین شرایط باز هم می‌جنگیم تا به موفقیت برسیم. این قانون کار ما را سخت کرده، اما باز هم بوکسور‌های خوب و جوانی داریم که می‌توانند حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند.

استکی درباره سرمربیگری همایون امیری در تیم ملی بزرگسالان تصریح کرد: به همایون تبریک می‌گویم و برایش آرزوی موفقیت دارم. او هر کمکی بخواهد حتماً در کنارش هستم. همایون مربی خوب و زحمتکشی است و می‌تواند به تیم ملی کمک کند.

موسوی قطعاً در آینده مربی بزرگی می‌شود

وی درباره شرایط جسمانی جاسم دلاوری مربی سابق تیم ملی و نایب قهرمان آسیا که در بستر بیماری به سر می‌برد، گفت: تقریباً همه در جریان بیماری جاسم هستند. یک مقدار در چند وقت گذشته اذیت شد، اما خداراشکر روحیه خوبی دارد و عملش موفقیت‌آمیز بود. مردم برای جاسم دعا کنند تا هرچه زودتر به دنیای بوکس برگردد، چون همه ما منتظر او هستیم.

استکی درباره ادامه مربیگری سیدشاهین موسوی در تیم بوکس امید خاطرنشان کرد: موسوی کنار تیم ما حضور دارد و به عنوان مربی کارش را می‌کند. او انگیزه زیادی برای این کار دارد و قطعاً در آینده مربی بزرگی می‌شود.

انتهای پیام/

source