به گزارش خبرورزشی، در چند هفته اخیر، فضای باشگاه استقلال به‌خصوص در مورد خط دفاع، سوژه بحث‌های داغ شده است.

موضوع اصلی، اصرار عجیب و غریب ریکاردو ساپینتو روی جذب عارف غلامی است؛ بازیکنی که طی دو فصل اخیر تنها ۱۲ بازی رسمی  انجام داده است! او فصل قبل به عدد ۲۰۰ دقیقه در تراکتور نرسید و روزی هم که شجاع و عارف آغاسی محروم بودند، باز اسکوچیچ میلاد کر را به او ترجیح داد و ثانیه ای بازی نکرد!

طبق خبرهای رسمی، مدیران استقلال به ساپینتو تاکید کرده‌اند که اگر دنبال گزینه پشتیبان برای خط دفاعی است، ایمان سلیمی گزینه به‌مراتب آماده‌تر و در دسترس‌تر است، چرا که قراردادش هنوز با باشگاه معتبر باقی‌مانده و مشکلات جذب برایش وجود ندارد و حتی پیشنهاد شد مرادمند هم می‌تواند یکی از گزینه‌ها باشد. اما نکته معمایی ماجرا این است ساپینتو که ابتدا اصلا تمایلی به بازگشت غلامی نداشت، حالا گویا کلید این انتقال را به دست گرفته است. 

این سوال برای خیلی‌ها به‌وجود آمده: چه شد که ساپینتو ناگهان نظری مخالف نظر اولیه‌اش پیدا کرد و روی غلامی پافشاری می‌کند؟ آیا روند تمرینی او در اردو یا صحبت‌هایی پشت پرده باعث این تغییر موضع شده؟ برای همین اصرار عجیب و غریب سرمربی پرتغالی برای جذب غلامی، باعث دلخوری و تعجب مدیران استقلال شده که چرا ناگهان او اینگونه برای اضافه شدن این مدافع همه کار می‌کند؟ سوالی است که شاید خود ساپینتو دلیل آن را بهتر بداند!

بیشتر بخوانید:  شایعه ترسناک؛ ساپینتو بازیکنی که دو سال بازی نکرده را می خواهد؟!

source