وضعیت قرارداد سید حسین حسینی با باشگاه استقلال هنوز مشخص نیست، اما رایزنی‌ها برای تمدید آن ادامه دارد و احتمال حضور او در اردوی ترکیه نیز مطرح شده است.

استقلال

رویداد۲۴| تکلیف قرارداد سید حسین حسینی با استقلال هنوز مشخص نشده است. باشگاه استقلال، اما در روز‌های اخیر رایزنی‌هایی با این دروازه‌بان داشته و امیدوار است طی روز‌های آتی عقد قرارداد با این دروازه‌بان میسر شود. باشگاه استقلال به دنبال تمدید قرارداد به مدت دو فصل است، اما هنوز به طور رسمی این قرارداد تنظیم نشده است.

در هرحال، اما حسینی به تمرینات خود ادامه می‌دهد تا آمادگی بدنی خود را ازدست ندهد و حتی صحبت ازاضافه شدن او به اردوی ترکیه نیز به میان آمده است که باید دید در روز‌های آتی این اتفاق رخ خواهد داد یا خیر؟!

البته حسینی تا پای جدایی از استقلال نیز پیش رفته بود و گفته می‌شود انتقالش به تیم گل گهر قطعی شده است، اما سنخگوی باشگاه استقلال این خبر را تکذیب و اعلام کرده حسینی به زودی با استقلال قرارداد منعقد خواهد کرد.

منبع: شهرآرانیوز

source