به گزارش خبرورزشی، در حالی‌ که هنوز وضعیت تمدید قرارداد حسین حسینی، کاپیتان اول استقلال مشخص نیست، حالا خبر عجیبی از درون تیم به گوش می‌رسد.

بر اساس شواهد موجود، اگر حسینی با آبی‌ها تمدید نکند، رامین رضاییان تنها پس از یک فصل حضور در استقلال، به عنوان کاپیتان دوم این تیم در فصل جدید انتخاب خواهد شد.

در دیدار تدارکاتی اخیر استقلال مقابل تیم الحسین اردن، ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا روزبه چشمی، کاپیتان دوم فصل گذشته را از ابتدا به زمین نفرستد. در غیاب او، این رامین رضاییان بود که بازوبند کاپیتانی را به بازو بست و مراسم آغاز بازی را به عنوان کاپیتان انجام داد.

این اتفاق در شرایطی رخ داد که بازیکنانی همچون ابوالفضل جلالی و صالح حردانی سابقه بیشتری نسبت به رضاییان در جمع آبی‌ها دارند، اما به نظر می‌رسد مدافع راست ملی‌پوش استقلال توانسته جایگاه ویژه‌ای در بین کادر فنی و بازیکنان پیدا کند.

تصمیم احتمالی برای کاپیتانی رامین رضاییان، با واکنش‌هایی در میان هواداران مواجه شده و برخی این موضوع را نشانه‌ای از نبود یک ساختار مشخص برای انتخاب کاپیتان در استقلال می‌دانند. حال باید دید در صورت عدم تمدید قرارداد حسینی، باشگاه چه تصمیمی برای این جایگاه حساس خواهد گرفت.

همچنین ببینید: خط حمله بدون مهاجم؟ کابوس بزرگ ساپینتو در آستانه سوپرجام

source