تیم فوتبال استقلال در حال برگزاری اردوی تدارکاتی خود در ترکیه است و تحت رهبری ریکاردو ساپینتو تا کنون در سه دیدار دوستانه شرکت کرده‌اند. آبی‌ها در اولین بازی خود مقابل الحسین اردن باختند، اما در دو بازی بعدی موفق شدند کوجالی‌اسپور ترکیه و الوعب قطر را شکست دهند.

ساپینتو از این بازی‌ها برای آشنایی بیشتر با بازیکنان و ارزیابی آمادگی تیم استفاده کرده و سعی دارد با آزمون و خطا، ترکیب نهایی تیم خود را برای فصل بیست و پنجم لیگ برتر و همچنین دیدار سوپرجام مشخص کند.

پس از پایان اردوی ترکیه، اعضای تیم استقلال به تهران بازمی‌گردند و بر اساس برنامه ریزی، قرار است یک بازی دوستانه دیگر را قبل از دیدار سوپرجام برگزار کنند.

باشگاه چادرملو اردکان اعلام کرده است که در تاریخ ۱۲ مردادماه، تیمش در یک دیدار تدارکاتی به مصاف استقلال خواهد رفت. این دیدار می‌تواند فرصت آخر برای ساپینتو باشد تا ترکیب اصلی تیمش را قبل از بازی مهم مقابل تراکتور مشخص کند و نواقص فنی تیم را برطرف کند.در تاریخ ۲۰ مرداد، آبی‌های پایتخت در ورزشگاه نقش جهان اصفهان در چارچوب سوپرجام فوتبال ایران به مصاف تیم تراکتور خواهند رفت. این مسابقه با حضور تیمی زیر نظر دراگان اسکوچیچ برگزار می‌شود که چالش جدی برای ساپینتو و بازیکنانش خواهد بود.

لازم به ذکر است که در فصل گذشته، استقلال در دو بازی مقابل تیم محمدسعید اخباری، یعنی چادرملو اردکان، به نتیجه مساوی بدون گل رسید و قادر به کسب پیروزی نشد.

اکنون باید دید که شرایط متفاوت این فصل و تغییراتی که استقلال در ترکیب و کادر فنی خود ایجاد کرده است چه تأثیری بر نتیجه این مسابقه تدارکاتی خواهد داشت.