پیام نیازمند و الکسیس گندوز در اردوی ترکیه پرسپولیس تمرینات فشرده‌ای را زیر نظر آلوارز انجام می‌دهند؛ رقابت دوستانه و جدی که خیال وحید هاشمیان را از دروازه تیمش در فصل جدید راحت کرده است.

در شرایطی که تیم پرسپولیس اردوی آماده‌سازی خود برای شروع فصل جدید فوتبالی را در محل کمپ ارزروم اسپور در کشور ترکیه آغاز کرده است، پیام نیازمند به عنوان دروازه‌بان اصلی تیم پرسپولیس در فصل آینده، همراه با الکسیس گندوز و دیگر دروازه‌بانان جوان این تیم، زیر نظر تیم فنی پرسپولیس مشغول انجام تمرینات خود هستند.

نگاهی به جدول نقل و انتقالاتی تیم پرسپولیس نشان می‌دهد که احتمال جدا شدن گندوز از تیم هنوز وجود دارد، اما در حال حاضر این دو دروازه‌بان در فضایی کاملاً دوستانه و رقابتی در اردوی تیم پرسپولیس حضور دارند.تیم‌های پرسپولیس در کنار یکدیگر در حال تمرین هستند و به نظر می‌رسد که مربی دروازه‌بانان پرسپولیس، امیلیو آلوارز، راضی است که وضعیت بازیکنان و همچنین هماهنگی و حضور فعال آن‌ها را در تمرینات بسیار خوب ارزیابی کرده و از آمادگی و انگیزه آن‌ها راضی است. می‌خواهد این دو بازیکن در کنار یکدیگر در فصل بعد به خوبی رقابت کنند و برای حفظ دروازه تیم پرسپولیس تلاش کنند.روز گذشته، در یک حادثه تروریستی در شهر بغداد عراق، دستکم 28 نفر کشته و 73 نفر زخمی شدند. انفجار انتحاری که در یک بازار شلوغ واقع در جنوب شهر انجام شد، منجر به این حوادث ویرانگر شد. این حادثه توسط یک انتحاری انجام شد که خود را در میان گروهی از مردم بیگناه منفجر کرد. این حمله هنوز توسط هیچ گروهی به عهده گرفته نشده است، اما دولت عراق غنیمت گیری از این حادثه را محکوم کرده و اظهارات خود را در این زمینه منتشر کرده است.