به گزارش “ورزش سه”، دوشنبه هفته گذشته بود که رییس فدراسیون فوتبال با تمجید از اقدام ریکاردو ساپینتو برای حضور در ایران در ایام جنگ 12 روزه و احترام به اقتدار ایران، از احتمال کاهش محرومیت ریکاردو ساپینتو خبر داد.
بعد از این اتفاق مسئولان باشگاه استقلال اعلام کردند که هیچ اعلامی برای کاهش محرومیت به آنها نشده، اما حالا از کمیته استیناف خبر میرسد که مسئولان این کمیته قصد دارند با در نظر گرفتن اقدام جالب ساپینتو برای حضور در ایران در شرایط خاص کشور برای او موضوعاتی را قائل شوند.
نامه رسمی باشگاه استقلال برای کاهش محرومیت ساپینتو به کمیته استیناف رسیده و قطعا در جلسه روز سهشنبه این مسئله مورد بررسی قرار خواهد گرفت. از فدراسیون فوتبال پالسهایی به مسئولان استقلال رسیده که احتمال کاهش محرومیت ساپینتو و اعلام این حکم بعد از جلسه روز سهشنبه زیاد است.

در این خصوص دادرس عضو کمیته استیناف اعلام کرده که هنوز چیزی مشخص نیست، اما ظاهرا موضوعی که رییس فدراسیون مطرح کرد، در اعلام رای پرونده ساپینتو تاثیرگذار خواهد بود و منجر به کاهش محرومیت یا تبدیل آن به جریمه نقدی خواهد شد.
source