ادعای سردار دورسون درباره داشتن بند فسخ جدایی از تیم فوتبال پرسپولیس صحت دارد، اما این بند در قرارداد این بازیکن نیست و در الحاقیه قرارداد او قید شده است!

سردار دورسون، مهاجم تیم پرسپولیس، در گفت‌و‌گویی با یک رسانه ترکیه‌ای روز گذشته اعلام کرد که در قراردادش بندی وجود دارد که به او اجازه می‌دهد که در صورت جدایی اسماعیل کارتال از پرسپولیس، او نیز قراردادش را با این تیم فسخ کند.

بررسی‌های تسنیم نشان می‌دهد که ادعای سردار دورسون درباره وجود بند جدایی تا حد زیادی درست است و این بازیکن می‌تواند بر اساس این بند – که در قراردادش با تیم پرسپولیس قید شده است – از این تیم جدا شود، به ویژه با توجه به جدایی کارتال. نکته مهم درباره بند جدایی دورسون این است که این بند در الحاقیه قرارداد این مهاجم ترکیه‌ای ذکر شده است و به نوعی پس از الحاقیه دردسرساز در قرارداد علیرضا بیرانوند با تیم، که در نهایت منجر به جدایی او شد، یک الحاقیه دردسرساز دیگر با دورسون امضا شده است.

گفته می‌شود که در نیم‌فصل سال گذشته و در زمانی که فرصت کمی برای جذب یک مهاجم خارجی وجود داشت، تیم پرسپولیس به مذاکره با سردار دورسون پرداخت و این بازیکن ترکیه‌ای در آن زمان به تیم پیوست.دورسون در اردوی تیم فوتبال پرسپولیس در ترکیه حضور دارد و تاکنون هیچ گفت‌وگویی درباره جدایی از باشگاه پرسپولیس نداشته است. وی تمایل دارد با افزایش دستمزدش، قرارداد خود را با سرخپوشان به دو فصل افزایش دهد، اما هاشمیان و باشگاه پرسپولیس این پیشنهاد را مورد تایید قرار ندادند و احتمال وجود دارد که در صورت جذب یک مهاجم خوب خارجی، باشگاه پرسپولیس به فکر فسخ قرارداد با دورسون بیفتد. رای حضور در پرسپولیس ابراز نگرانی کرده و اعلام کرده بود که در صورت جدایی احتمالی، نمی‌تواند در این تیم باقی بماند. به منظور اطمینان حاصل کردن از این موضوع، باشگاه پرسپولیس “الحاقیه‌ای را با بند فسخ در صورت جدایی کارتال” به قرارداد او اضافه کرده است.به نظر می‌رسد که با توجه به درصد بالایی از خسارت‌های بیمه‌ای که در اثر سیلاب و رانده‌شدگی شهرها به وقوع می‌پیوندد، بیمه شهری می‌تواند به عنوان یک راه‌حل موثر برای مدیریت ریسک‌های این حوادث مطرح شود.