گفتوگو|

ملیپوش ۱۶ ساله تیم ملی هاکی روی یخ دختران ایران گفت: اردوهای آمادهسازی بهخوبی پیش میرود و همه بازیکنان برای حضور در رقابتهای جهانی مصمم و آماده هستند.
بازیکن تیم ملی زیر ۱۸ سال هاکی روی یخ بانوان ایران، از تجربه نایبقهرمانی در رقابتهای آسیایی و برنامهریزی برای حضور در رقابتهای جهانی ۲۰۲۶ تایلند سخن گفت.
شارمین طباطبایی در گفتوگو با میزان، در رابطه با شرایط شخصیاش اظهار داشت: من در حال حاضر ۱۶ ساله هستم و ۳ سال است که هاکی روی یخ را به صورت حرفهای دنبال میکنم. در این مدت زیر نظر مربیان خوبم تمرین کردهام و خوشبختانه توانستم به تیم ملی جوانان راه پیدا کنم.
وی در ادامه افزود: پس از ورود به تیم ملی، همراه با دیگر بازیکنان در مسابقات آسیایی شرکت کردیم و به مقام نایبقهرمانی دست یافتیم. این تجربه، انگیزه بزرگی برای من و همه همتیمیهایم بود تا با قدرت بیشتری مسیرمان را ادامه دهیم.
این ملیپوش هاکی روی یخ با اشاره به اردوی فعلی تیم ملی بیان کرد: در حال حاضر مجدداً در اردوی آمادهسازی تیم ملی قرار داریم. این اردو بهمنظور آمادگی برای نخستین حضور تیم جوانان بانوان ایران در رقابتهای جهانی است که سال ۲۰۲۶ در کشور تایلند برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: ما ۲ روز در هفته تمرینات رسمی تیم ملی را پشت سر میگذاریم و در کنار آن، تمرینات انفرادی هم داریم. معمولاً از صبح تا ظهر روی پیست یخ تمرین میکنیم و سپس تمرینات بدنسازی را انجام میدهیم. در روزهای دیگر نیز تمرکزمان روی تمرینات هوازی است.
طباطبایی ادامه داد: جو بسیار خوبی در اردو حاکم است و همه بازیکنان انگیزه بالایی دارند. میدانیم که تیمهای قدرتمندی در رقابتهای جهانی حضور خواهند داشت و رویارویی با آنها تجربه گرانبهایی برای ما خواهد بود.
وی با تأکید بر تلاش برای کسب افتخار جهانی گفت: تا زمان برگزاری رقابتها نهایت تلاشمان را میکنیم تا به بالاترین سطح آمادگی برسیم. امیدواریم بتوانیم مانند مسابقات آسیایی نتیجه خوبی بگیریم و با مدال به کشور بازگردیم.
شارمین طباطبایی در پایان ضمن تشکر از مسئولان فدراسیون و مربیان تیم مطرح کرد: از انجمن هاکی روی یخ ایران و مربیان دلسوزمان سپاسگزارم که ما را در این مسیر حمایت میکنند. همچنین برای همه مردم سرزمینم آرزوی سلامتی و موفقیت دارم و امیدوارم افتخارآفرین شویم.
انتهای پیام/
source