حضور ۳۹۶ بوکسور از ۲۶ کشور در قهرمانی آسیا/ نمایندگان ایران با ترکیب ۱۴ نفره برابر حریفان

مسابقات بوکس جوانان و امید قهرمانی آسیا با حضور ۳۹۶ بوکسثر در بخش مردان و بانوان از صبح فردا (جمعه) آغاز خواهد شد.

خبرگزاری میزان

بر اساس گزارش روابط عمومی فدراسیون بوکس، مسابقات بوکس قهرمانی آسیا در رده‌های سنی جوانان (U۱۹) و امید (U۲۲) از صبح فردا (جمعه) به میزبانی کشور تایلند و در سالن ۶۰۰۰ هزار نفری سرپوشیده هوامارک در شهر بانکوک آغاز خواهد شد.

این مسابقات تقرییا ۱۳ روز طول خواهد کشید. بر اساس آمار جدول مسابقات، در این رقابت‌ها ۳۹۶ بوکسور از ۲۶ کشور آسیایی برای حضور در مسابقات ثبت‌نام کرده‌اند و تقریبا ۲۳۷ مرد و ۱۵۹ زن در این رقابت‌ها حضور پیدا کرده‌اند. کشور هندوستان با ۴۰ بوکسور، جزو تیم‌هایی است که با بیشترین شرکت کنند در این رویداد حضور پیدا کرده است.

تیم ملی بوکس جوانان و امید کشورمان نیز با ترکیب ۱۴ ملی پوش در این رویداد حضور پیدا کرده‌اند. این مسابقات به‌عنوان دومین قهرمانی رسمی قاره (پس از مسابقات U۱۵/U۱۷ ژوئن ۲۰۲۵) توسط کنفدراسیون آسیایی بوکس و با همکاری World Boxing و فدراسیون بوکس تایلند برگزار می‌شود که بسیاری از کشور‌ها با هدف آماده‌سازی برای مسابقات قهرمانی جهانی و بازی‌های آسیایی از این رویداد استفاده می‌کنند. در این دوره از رقابت‌های کشور‌های ایران، افغانستان، استرالیا، بنگلادش، کامبوج، چین تایپه، چین، هنگ‌کنگ، هند، اندونزی، عراق، ژاپن، قزاقستان، کره‌جنوبی، مالزی، مغولستان، میانمار، نپال، پاکستان، فیلیپین، عربستان سعودی، بحرین، سوریه، تایلند (میزبان)، تیمور شرقی، ترکمنستان و یمن حضور پیدا کرده‌اند.

همچنین احتمال حضور کشور‌هایی مثل لبنان، ماکائو و لائوس نیز محتمل است، که در فهرست اعضای کنفدراسیون آمده‌اند در چارچوب این رویداد آسیایی، هند با ۴۰ بوکسور، پیش‌گام در تعداد شرکت‌کنندگان است و بزرگ‌ترین تیم رسمی را دارد. در مقابل، برخی کشور‌های کوچک‌تر مانند بنگلادش، تیمور شرقی، یمن یا لائوس احتمالا تنها با یک یا دو ورزشکار در مسابقات حضور دارند.

انتهای پیام/

source