جدا از اینکه استقلال خوزستان طبق قوانین سازمان لیگ فوتبال ایران اجازه نداشته قرارداد دلاری با بازیکن خارجی خود امضاء کند و باید بهصورت «ریال، درهم یا یورو اروپا» قرارداد میبست، اما ادعای این باشگاه مبنی بر اینکه پنجره نقل و انتقالاتی بسته بوده و به همین علت نتوانستند در موعد مقرر تمدید قرارداد بیفوما را ثبت کنند نیز نادرست است، چراکه بحث تمدید قرارداد یک بازیکن با باشگاه خودی، نیازمند باز یا بسته بودن پنجره نیست.
علاوه بر همه این موارد، پرداختیهای صورت گرفته به بیفوما طبق قرارداد اولیه و یکساله به مبلغ 270 هزار دلار بوده و طبق قرارداد جدید و تمدید شده که در فصل اول روی برگهی قرارداد 320 هزار دلار آمده، صورت نگرفته و تسویه حساب نیز انجام نشده است.
با وجود مغایرت در پرداختیهای استقلال خوزستان به بیفوما، جلوگیری پیمان حدادی، رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس از پرداخت مبلغ رضایتنامه به استقلال خوزستان (که مورد اشاره آبیها است)، بنابر استناد به همین موارد انجام شده که میتواند صحیح باشد و سرخ پوشان را از پرداخت مبلغ سنگین رضایتنامه (که حدود 400 هزار دلار بوده) نجات بدهد.
با این شرایط احتمالا پرونده استقلال خوزستان و پرسپولیس به کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال کشیده شود و طرفین به جای مصاحبه، طبق اسنادی که در اختیار دارند، از خود دفاع خواهند کرد.