رئیس فدراسیون والیبال و کادر فنی تیم‌های ملی در نشستی با حضور وزیر ورزش و جوانان ضمن ارائه گزارش عملکرد، برنامه تیم‌ها برای رقابت‌های پیش رو را تشریح کردند.

درخواست پیاتزا از وزیر ورزش و جوانان

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان به همراه معاونین و مشاورین و کارشناسان حوزه خود امروز سه شنبه ۲۸ مرداد میزبان خانواده والیبال بود.

 

در این جلسه علاوه بر وزیر ورزش و جوانان، شروین اسبقیان، داورزنی، مناف، علی نژاد، رغبتی، سجادی و دیگر مشاورین و کارشناسان حوزه وزیر و سید میلاد تقوی رئیس فدراسیون، علی اصغر مونسان، منظمی، خوش خبر، پیاتزا، اکبری، غلامی و لی دو هی حضور داشتند.

 

در ابتدای این نشست، گزارش کارشناسان حوزه وزیر مبنی بر دلایل موفقیت‌های والیبال و بررسی مسیر رشد و توسعه این رشته ورزشی به همراه فرصت‌ها و تهدید‌ها در وضعیت موجود ارائه شد.

 

در ادامه، گزارش عملکرد فدراسیون والیبال در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۴ و برنامه هفت ماه باقی مانده امسال به ویژه رقابت‌های قهرمانی کشور و لیگ‌ها ارائه شد.

 

گزارش کاملی از شرایط تیم‌های ملی والیبال ایران برای حضور شایسته در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در ریاض و المپیک آسیایی نوجوانان در بحرین از دیگر محور‌های این نشست بود.

 

احداث یک کمپ تمرینی مجهز و مدرن در مجموعه ورزشی آزادی برای تیم‌های ملی والیبال از دیگر محور‌های این نشست بود که گزارشی از روند پیگیری‌های احداث این آکادمی نیز مطرح شد که بر اساس اعلام رئیس فدراسیون والیبال قرار است تا پایان امسال عملیات ساخت آن وارد مرحله اجرا شود.

 

روبرتو پیاتزا، سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال مردان خطاب به وزیر ورزش، گفت: خیلی خوشحالم که از وزیر ورزش می‌شنوم که می‌خواهند یک کمپ تمرینی بزرگ را برای والیبال ایران بسازند. من وقتی این موضوع را شنیدم، متوجه شدم که شما می‌خواهید سطح والیبال را در ایران بالا ببرید. اگر یک آکادمی بزرگ مختص والیبال در کشور وجود داشته باشد من به جای این که ۱۶ بازیکن را تمرین دهم و آنالیز کنم، می‌توانم در یک لحظه ۳۰ بازیکن را در اختیار داشته باشم.

 

لی دو هی، سرمربی کره‌ای تیم‌های ملی والیبال زنان نیز گزارشی از اردو‌های آماده سازی و محدودیت‌های موجود ارائه کرد و افزود: در حال حاضر سه تیم ملی والیبال زنان در کمپ تیم‌های ملی (چمران) به صورت همزمان اردو دارند که هماهنگی و پیگیری تمرینات کار بسیار سختی است.

 

وزیر ورزش و جوانان گفت: موضوع والیبال زنان برای وزارت ورزش خیلی اهمیت دارد. در گذشته شرایط توسعه والیبال زنان وجود نداشت، اما در حال حاضر این زمینه مهیا شده است؛ بنابراین انتظار داریم در این بخش دست به کار‌های بزرگتری زده شود. باید تیم‌های لیگ برتری را مجاب کنید که حتما در بخش زنان هم تیم داری کنند. والیبال زنان تا زمانی که همپای مردان یک لیگ پویا و منسجم نداشته باشد، با جهش مواجه نخواهد شد.

 

احمد دنیامالی با قدردانی از زحمات اعضای کادر فنی و سایر ارکان این فدراسیون، افزود: انتظارات مردم از والیبال بالا است و باید در عمل پاسخ جامعه را بدهیم. جدای از احداث کمپ تخصصی در مجموعه ورزشی آزادی باید در چهار نقطه کشور هم اقدام به ساخت آکادمی‌های والیبال کنیم. چرا که وقتی زیرساخت ایجاد کنیم در پی آن استعداد‌ها هم شناسایی می‌شوند.

source