دروازه‌بان پرسپولیس گفت: سپاهان باشگاه متمولی است و این باشگاه جایی نیست که کسی بحث مالی داشته باشد.

پیام نیازمند پس از پیروزی پرسپولیس مقابل سپاهان در ورزشگاه نقش جهان با حضور در جمع خبرنگاران گفت: کلین شیت که نتیجه جمعی تلاش تیم است و فکر نمی کردم اولین بازی ام مقابل سپاهان باشد. سپاهان برایم قابل احترام است.امیدوارم هماهنگ‌تر شویم. همیشه سعی می‌کنیم به تیم ملی کمک کنیم و همه چیز بستگی به نظر کادرفنی دارد.

وی در خصوص نشان دادن دلار توسط هواداران سپاهان به او گفت: این نظر شخصی هواداران است، سپاهان هم باشگاه متمولی است و این مباحث اینجا جواب نمی‌دهد. اصلا سپاهان جایی نیست که کسی بحث مالی داشته باشد.

او در مورد مهار دقایق پایانی‌اش گفت: سعی کردم به جریان بازی کمک کنم و یک واکنش لحظه‌ای داشتم.

او در مورد حمایت هواداران پرسپولیس از او بابت پوشیدن پیراهن شماره یک تیم ملی گفت: این لطف هواداران پرسپولیس بوده اما همه چیز در تیم ملی به نظر کادرفنی بستگی دارد.

 


برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)