سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان، روبرتو پیاتزا، تصمیم گرفته است که در اردوی قطر، بردیا سعادت را به تیم ملی والیبال اضافه کند تا وضعیت نهایی امین اسماعیلنژاد مشخص شود.
بر اساس گزارشها، علی حدادی اظهار داشت: شکستی در مچ پای اسماعیلنژاد قابل مشاهده نیست ولی برای تشخیص نهایی و بازگشت امین به میدان، نیاز به انجام MRI داریم.
به همین دلیل، امروز امین اسماعیلنژاد، همراه با امیر خوشخبر و علی حدادی به بیمارستان پزشکی ورزشی قطر مراجعه کردند. پس از انجام MRI و معاینات لازم توسط کمیسیونی از دکتران متخصص، وضعیت او مشخص خواهد شد.فیزیوتراپهای تیمهای اروپایی اعلام کردند که امین اسماعیلنژاد باید سه تا شش هفته استراحت کند. این تصمیم با توجه به تشخیص پیاتزا، بررسیهای لازم و اهمیت سلامت بازیکنان اتخاذ شده است. به منظور جلوگیری از ریسکهای ممکن و با توجه به انگیزه بالای امین اسماعیلنژاد برای حضور در تیم ملی، روبرتو پیاتزا از امیرخوشخبر درخواست کرده است تا بردیا سعادت را برای شرکت در اردوی قطر به دوحه دعوت نماید تا وضعیت نهایی این بازیکن مشخص شود. تصمیم به بهرهبرداری از تمامی فرصتها و ظرفیتها برای اعزام تیم با حداکثر توان به مسابقات جهانی اعلام شده است.