اعضای تیم استقلال که از طریق فرودگاه مهرآباد آماده پرواز به سوی استان خوزستان و شهر اهواز می‌شدند در حد فاصل باقیمانده تا زمان پرواز شکار دوربین رسانه رسمی باشگاه شدند.

موسی جنپو فوتبالیست اهل کشور مالی تیم استقلال که در ابتدای این فصل به جمع بازیکنان این تیم پیوسته با دیدن ساز پیانو در گوشه سالن سی‌آی‌پی فرودگاه مهرآباد پشت آن نشست و کلاویه‌های سفید و مشکی آن را به صدا درآورد.

جنپو که در دیدار قبلی استقلال مقابل ذوب آهن در نیمه دوم برای این تیم به میدان رفت احتمال دارد در دیدار مقابل استقلال خوزستان در ترکیب اصلی آبی پوشان به میدان رفته و دوباره توانایی‌هایش را در خط هافبک تیم استقلال به نمایش بگذارد.

این بازیکن ۲۷ ساله از باشگاه استاندارد لیژ به صورت قرضی به آنتالیا اسپور رفته بود که حالا جذب تیم استقلال شده و آماده حضور دوباره در مسابقات این تیم است.

موسی جنپو

source