دکتر رضا جباری، پزشک تیم ملی والیبال، درباره آخرین وضعیت صابر کاظمی گفت که علت اصلی وخامت حال این بازیکن «برق‌گرفتگی» نبوده و بررسی‌ها از وجود یک ضایعه عروقی در مغز او حکایت دارد.

صابر کاظمی

رویداد۲۴| به‌گفته دکتر جباری، صابر کاظمی ابتدا با کاهش سطح هوشیاری و سپس با ایست قلبی مواجه شد، اما پس از احیای ۲۰ دقیقه‌ای در قطر، وضعیت قلبی‌اش پایدار شده است.

دکتر رضا جباری درباره آخرین وضعیت صابر کاظمی توضیحاتی ارائه داد. او می‌گوید: «صابر ابتدا با کاهش سطح هوشیاری مواجه شد و پس از آن دچار مشکلات قلبی گردید. با این حال، بر اساس مشاهدات من، علت اصلی وضعیت او برق‌گرفتگی نبوده است. زمانی که برای نخستین‌بار در قطر او را معاینه کردم، تشخیصم وجود یک ضایعه عروقی در مغز بود. تمامی اقدامات درمانی اولیه نیز در کشور قطر انجام شده است.»


بیشتر بخوانید: صابر کاظمی به تهران بازگشت +جزئیات


دکتر جباری افزود: «از روز دوم تاکنون سطح هوشیاری صابر کاظمی تغییری نکرده است. با وجود گذشت بیش از یک هفته از این وضعیت، برخلاف ادعای پزشکان قطری که اعلام کرده بودند دیگر امیدی وجود ندارد، ما همچنان به برخی نشانه‌ها امیدوار هستیم. پس از وقوع حادثه در قطر، نیرو‌های اورژانس در مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بر بالین او حاضر شدند و عملیات احیا را آغاز کردند. سپس صابر به بیمارستان «حمد» منتقل شد و در آنجا نیز به مدت حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه عملیات احیای قلبی ادامه یافت. خوشبختانه پس از این مراحل، دیگر حمله قلبی مجددی برای او رخ نداد.

source