پایان مسابقات فوتبال لیگ دسته اول ساوه با معرفی تیم‌های برتر

مسابقات فوتبال لیگ دسته اول ساوه با معرفی تیم‌های برتر به پایان رسید.

خبرگزاری میزان

تیم‌های فوتبال رهانه و عقاب در آخرین روز از مسابقات لیگ دسته اول ساوه در استادیوم فجر ساوه رو در روی یکدیگر قرار گرفتند که در این دیدار تیم رهانه با گل دقیقه ۶۰ جابر نوروزی موفق شد با نتیجه یک بر صفر حریف خود را شکست داد و بدون شکست عنوان قهرمانی مسابقات را به دست آورد و به عنوان نماینده ساوه جواز حضور در مسابقات فوتبال لیگ استان مرکزی را کسب کرد.

این مسابقه در حضور چهره‌های بزرگ فوتبال ایران حمید درخشان (کاپیتان اسبق تیم ملی و پرسپولیس) نادر فریادشیران (دروازه‌بان اسبق استقلال و شاهین) جلال بیات (مدافع اسبق استقلال) رضا عقابی (مهاجم اسبق پرسپولیس) و نیز مسعود پورفرزانه مدیر عامل رهانه، حمید نوری رییس و نجی اله اصغری دبیر هیات فوتبال ساوه برگزار شد. نبرد دو تیم به صورت زنده از شبکه آفتاب سیما پخش شد.

اسامی تیم قهرمان:

میثم علی‌حیدر، علی اکبر نوری، مهدی عامره گلی، مجتبی جوان، علی بهتر، احمد گنجی، میلاد نجفی، جابر نوروزی، عباس شریفی، امید اسداللهی، حسین توسلی، سعید جدیدی، امیر حاتمی، ابوالفضل اقبالیان، مازیار بهروز، حامد جعفری و آکو محمدی.

کادر فنی: سرمربی: مهدی سیمرغ، کمک‌مربیان: اصغر امیری، مصطفی فلاحی، مرتضی فلاحی .
سرپرست: یاسر شاطری 

جشن قهرمانی به شکل با شکوهی با نورافشانی در استادیوم فجر برگزار شد و جام و جوایز قهرمانی توسط حمید درخشان، نادر فریاد شیران، پورفرزانه و مسئولین هیئت فوتبال ساوه به تیم قهرمان اهدا شد و لحظات به یاد ماندنی و خاطره انگیزی ثبت شد.

انتهای پیام/

source