امروز تنها نماینده کشورمان در لیگ نخبگان آسیا در هفته پنجم، مهمان نسف قارشی در تاشکند است. تراکتور که از دو بازی قبلی دو برد و دو مساوی داشت، با روحیه خوب ناشی از پیروزی قبلی در تبریزمقابل -الشورطه- و برد پرگل ۵ بر صفر در امارات مقابل شارجه، به مهمانی رقیب ازبکستانی رفت.

در سال‌های اخیر بازی با تیم‌های ازبک برای ما حساس شده، ستاره‌های زیادی از این کشور به لیگ ما آمده‌اند و تیم ملی ما نیز راه به راه آنها بازی می‌کند! خود تراکتور خامربکوف را از ازبکستان دارد و بماند که همه امیدواریم تراکتور با کسب این پیروزی، خیال خود را بابت صعود به مرحله بعد راحت کند.

تراکتور در شروع این مسابقه مجموعه‌ای از تکرارها بود، اما تکرارهای مثبت و خوب! شاید تنها نکته تکراری منفی نسبت به بازی قبل تراکتور، چمن زرد و زشت نسف قارشی بود که تنه به تنه چمن یادگار امام می‌زد!

تراکتور این دو فصل با اسکوچیچ، همیشه بیرون خانه فوتبالی روان‌تر ارائه و نتایجی بهتر گرفته و در شروع این مسابقه نیز به همان مسیر همیشگی رفت. تراکتور مقابل شارجه خیلی زود به گل رسید و جالب اینکه آن گل را هم رگی لوشکیا زد! آنجا هم دانیال اسماعیلی فر در همان نیمه اول پاس گل داد!

وقتی این اتفاق در همان دقایق اولیه بازی با نسف قارشی تکرار شد، فقط و فقط بیانگر یک حقیقت بود و آن هم تمرینات تاکتیکی فراوان و درست اسکوچیچ در تراکتور بود. مردی که عادت دارد تیمش را همیشه با یک ترکیب تکراری به میدان می‌فرستد و راه‌های او نیز برای رسیدن به گل تکراری است، اما آنقدر تمرین می‌کنند تا ملکه ذهن بازیکنان شده و در میدان مسابقه به کار تیم بیاید.

درست همان گمشده تیم ملی که راهی برای گل زدن ندارد و همه می‌گویند که مشکل از برنامه‌های تاکتیکی تیم ملی در تمرینات است!

اینجا را بخوانید: تراکتور با بهترین ترکیب ممکن به مصاف نسف می‌رود

source