ناپولی پس از چند نتیجه ناامیدکننده در اروپا، تحت فشار قرار داشت و پنالتی راسموس هویلوند که توسط دروازه‌بان مهار شد، اوضاع را دشوارتر کرد. با این حال، شاگردان کونته در نهایت موفق شدند قره‌باغ را با دو گل از اسکات مک‌تومینای، یکی از روی ضربه سر و دیگری از والی آکروباتیک که با برخورد به مارکو یانکوویچ وارد دروازه شد، شکست دهند.

آنتونیو کونته پس از بازی گفت: «این شب ویژه‌ای برای ناپولی و همه ناپلی‌ها بود. مارادونا چیزی است که توضیحش سخت است مگر اینکه اینجا باشید، بنابراین می‌خواستیم این روز را گرامی بداریم. انرژی فوق‌العاده‌ای در ورزشگاه وجود داشت که هم منتقل کردیم و هم دریافت کردیم.»

سرمربی ناپولی درباره شایعات بحران تیمی پس از شکست ۲-۰ مقابل بولونیا افزود: «ناپولی مرده نبود؛ مسئله زنده بودن نیست، بلکه کار کردن و تلاش دائمی است. ما می‌توانیم ببریم یا ببازیم، اما بازیکنان می‌دانند که باید همیشه همه توان خود را بگذارند.»

کونته درباره شرایط مصدومان تیم گفت: «وضعیت ما دشوار است؛ امشب هفت بازیکن روی نیمکت داشتیم، دو دروازه‌بان و دو استعداد جوان. وقتی انتخاب‌های زیادی ندارید، باید راه‌حل‌های متفاوتی پیدا کنید، هرچند این خطر مصدومیت بیشتر را به همراه دارد. انرژی در تیم بسیار مهم است و من اولین کسی هستم که باید آن را منتقل کند.»

او در ادامه تأکید کرد: «گاهی مردم تیم‌ها را فقط با نتایج قضاوت می‌کنند، اما شرایط پیرامون نتایج هم مهم است. مصدومیت‌ها غیرقابل کنترل هستند و حتی دیروز تنها ۱۵ دقیقه تمرین داشتیم که در همان دقایق گوتیرز دچار پیچ‌خوردگی شد. بازیکنان می‌دانند شرایط چقدر دشوار است و مسئولیت‌پذیری‌شان در این وضعیت افزایش یافته است.»

source