جواد نکونام، سرمربی پیشین استقلال، پس از اعلام شکایت علیه سعید لطفی به دلیل تهدید به قتل، با وساطت پیشکسوتان فوتبال و احترام به بزرگان استقلال از حق خود گذشت و رضایت داد تا پرونده مختومه شود.

جواد نکونام

رویداد۲۴| پس از اظهارنظر جنجالی سعید لطفی علیه جواد نکونام در مردادماه، سرمربی پیشین استقلال علیه او شکایت کرد و پرونده تهدید به قتل تشکیل شد. با دخالت پیشکسوتان و بزرگان فوتبال و وساطت آنها، نکونام از حق خود گذشت و پرونده ترک تعقیب گرفت. همزمان سعید لطفی روز شنبه ۹ آذر به عنوان سرمربی تیم استقلال سیستان و بلوچستان معرفی شد.

به دنبال اظهار نظری که سعید لطفی مدافع سابق آبی پوشان مردادماه سال جاری علیه جواد نکونام انجام داد، سرمربی پیشین استقلال علیه وی اعلام شکایت کرد و پرونده به موضوع تهدید به قتل در جریان قرار گرفت.

به دنبال صدور رای و محکومیت سعید لطفی، برخی پیشکسوتان و مسئولان فوتبال وساطت کردند تا جواد نکونام از این شکایت بگذرد و رضایت خود را اعلام کند.


بیشتر بخوانید: استوری معنادار نکونام؛ دور از نیمکت، نزدیک به فوتبال + عکس


سمیه محمودی وکیل جواد نکونام در این پرونده با تایید این اتفاقات گفت: با وجود این که اتهامی سنگینی به موکل بنده وارد شده بود، اما به احترام برخی پیشکسوتان صاحب نام استقلال و بزرگان فوتبال که با آقای نکونام تماس گرفته بودند، ایشان از حق خود گذشتند و رضایت شان را اعلام کردند تا این پرونده ترک تعقیب بگیرد و مختومه شود.

سعید لطفی مدافع سابق استقلال روز شنبه ۹ آذر از سوی باشگاه به عنوان سرمربی تیم استقلال سیستان و بلوچستان معرفی و جایگزین رضا رجبی شد.

source