رئیس سازمان لیگ اعلام کرد: رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی کشور به عنوان نخستین مرحله از چرخه انتخابی تیم ملی به میزبانی شهر اهواز برگزار خواهد شد.

اهواز میزبان مسابقات کشتی فرنگ قهرمانی کشور
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، حمید یاری رئیس سازمان لیگ و مسابقات فدراسیون اظهار کرد: این رقابت‌ها ۲۵ تا ۲۸ آذرماه برگزار می‌شود و از اهمیت ویژه‌ای در روند انتخاب ملی‌پوشان برخوردار است.

وی افزود: مسابقات قهرمانی کشور به دلیل نقش تعیین‌کننده در شناسایی استعداد‌ها و تعیین مسیر حضور کشتی‌گیران در مراحل بعدی انتخابی، یکی از مهم‌ترین رویداد‌های تقویم فنی فدراسیون به شمار می‌رود.

یاری خاطرنشان کرد: با وجود مکاتبات و پیگیری‌های انجام شده برای واگذاری میزبانی به استان‌های متقاضی، برخی هیئت‌ها شرایط لازم برای برگزاری مناسب رقابت‌ها را فراهم نکردند؛ از این رو در نهایت و پس از بررسی‌های لازم، اهواز به عنوان میزبان این دوره از مسابقات انتخاب شد.

source