فوتبال جام عرب در قطر؛

یازدهمین دوره فوتبال قهرمانی کشورهای عرب 2025 در قطر ادامه یافت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، این رقابت‌ها هر ۴ سال یک بار برگزار می‌شود و ۱۴ تیم در دور نخست به صورت حذفی به مصاف هم رفتند و ۷ تیم برتر راهی دور گروهی شدند. نتایج و برنامه ادامه مسابقات به این شرح است:
گروه یک: 
 تیم‌های فلسطین و سوریه با ۴ امتیاز اول و دوم و تیم‌های تونس و قطر با یک امتیاز سوم و چهارم هستند.
گروه دو: 
 تیم عربستان با ۶ امتیاز در صدر قرار گرفت و صعود کرد. تیم مغرب با ۴ و عمان با یک امتیاز دوم و سوم هستند و تیم قمر بدون امتیاز چهارم است و عملا حذف شد.
 هدایت تیم عمان را کارلوس کی روش مربی پرتغالی و سابق ایران بر عهده دارد.
 گروه سه:
کویت – اردن 
امارات ۱ – ۱ مصر 
تیم مصر در جام جهانی ۲۰۲۶ حریف ایران است.
تیم اردن با ۶ امتیاز در صدر تثبیت شد و صعود کرد. تیم‌های مصر با ۲ و امارات و کویت با یک امتیاز دوم تا چهارم هستند.
 گروه چهار:
بحرین ۱ – ۵ الجزایر (قهرمان دوره قبل)
سودان ۰ – ۲ عراق (گل‌ها: مهند علی در دقیقه ۸۱ و امجد عطوان ۸۴) 
تیم عراق با ۶ امتیاز در صدر تثبیت شد و صعود کرد. تیم‌های الجزایر با ۴ و سودان با یک امتیاز دوم و سوم هستند و تیم بحرین بدون امتیاز چهارم است و عملا حذف شد.
از هر گروه دو تیم به دور یک چهارم نهایی صعود می‌کنند.
 در جدول گلزنان رضوان برکانه و عدیل بولبینة از الجزایر، مهند علی از عراق، علی علوان از اردن، عمر خربین از سوریه و محمد کانو از عربستان با ۲ گل مشترکا در صدر هستند.

 در دوره قبل در سال ۲۰۲۱ تیم الجزایر با شکست تونس قهرمان شد و تیم قطر به مقام سوم رسید.
در فوتبال قهرمانی کشور‌های عربی که از سال ۱۹۶۳ برگزار می‌شود، تیم عراق با ۴ قهرمانی و یک سومی رکورد دار است و تیم‌های عربستان با ۲ قهرمانی و یک نایب قهرمانی و سومی در رده دوم و تونس با یک طلا و یک نقره و مصر با یک قهرمانی و سومی در رده‌های سوم و چهارم هستند. تیم‌های مغرب و الجزایر نیز یک بار قهرمان شده‌اند.

source