گل‌محمدی: می‌توانستیم تصمیمات خوبی در حمله بگیریم تا گل برسیم/ نتیجه برای ما خوب بود

سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان گفت: کار برای هر دو تیم سخت بود، در برخی صحنه‌ها می‌توانستیم تصمیمات خوبی در حمله بگیریم و به موقعیت گل برسیم.

خبرگزاری میزان

یحیی گل‌محمدی در نشست خبری بعد از دیدار مقابل مس رفسنجان اظهار داشت: خوشحالیم که در کنار مردم خوب رفسنجان هستیم. در این شهر با صفا با مردمانی مهمان دوست که در این دو روز محبت زیادی به ما داشتند.

وی ادامه داد: در دوران مربیگری‌ام باتوجه به اتفاقاتی که در دقیقه ۱۸ افتاد، همچین تجربه‌ای نکرده بودم که باعث شود ۹۰ دقیقه ۱۰ نفره باشیم. ۱۵ دقیقه ۸ نفره بودیم که واقعاً شرایط سختی بر ما گذشت.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: بازیکنانم با غیرت و بازی جسورانه، نشان دادند که تیم خوبی هستند. از آنها بابت بازی با تمرکز، دوندگی و جنگندگی‌شان تشکر می‌کنم. کار برای هر دو تیم سخت بود، در برخی صحنه‌ها می‌توانستیم تصمیمات خوبی در حمله بگیریم و به موقعیت گل برسیم.

گل‌محمدی تصریح کرد: باتوجه به اتفاقات بازی نتیجه برای ما خوب بود، برای تیم مس هم آرزوی موفقیت دارم. تمام تمرکز ما روی ۲ بازی لیگ و یک بازی جام حذفی است، نیم فصل با توجه به وقفه ۳ هفته‌ای که داریم می‌توانیم از پنجره نقل و انتقالاتی استفاده کنیم و خودمان را تقویت کنیم.

انتهای پیام/

source