اسماعیل کارتال در اولین بازی رسمی خود به عنوان سرمربی پرسپولیس با چالشی بزرگ مواجه شد. تیم او در شرایطی به مصاف فولاد خوزستان رفت که با کمبود بازیکنان کلیدی مواجه بود. ایوب العملود، میلاد سرلک، وحید امیری، اوستون اورونوف و امید عالیشاه به دلیل مصدومیت در اختیار تیم نبودند و محمد خدابندهلو نیز به دلیل محرومیت از بازی دور بود. این کمبودها باعث شد نیمکت پرسپولیس در مقایسه با بازیهای قبلی خالی از ستارههایش باشد، به ویژه در بخش هجومی.
در این بازی، پرسپولیس نتوانست با وجود تعویضهای محدودی که کارتال انجام داد، تغییر محسوسی در روند بازی ایجاد کند. در نیمه دوم، مسعود ریگی جایگزین یاسین سلمانی شد و سعید صادقی نیز در دقایق پایانی به جای سعید مهری وارد زمین شد. با این حال، صادقی که پس از چند هفته دوری از میادین به بازی بازگشته بود، نتوانست در زمان کوتاه حضورش تأثیرگذار باشد.
پرسپولیس در این بازی تحت فشار زیادی قرار داشت و تنها دو تعویض توسط کارتال انجام شد. حالا این تیم باید در شرایط دشواری خود را برای رویارویی با الهلال آماده کند. عملکرد کارتال در دومین بازی رسمی خود با پرسپولیس مورد توجه بسیاری قرار خواهد گرفت.