وزیر ورزش و جوانان گفت: ما باید بتوانیم با حداقل نیروی انسانی شرایط داخل استادیوم‌ها را کنترل کنیم.

وزیر ورزش و جوانان درباره حاشیه‌های دیدار پرسپولیس و تراکتور گفت: اصل موضوع این است که کار فرهنگی یک کار دائمی است و سکوهای ما باید سکوهایی باشند که در شان ورزش و مردم ما باشند. در دنیا به سرمشوق‌ها یک سری قوانین ارائه می‌کنند که مدیریت‌شده هستند و باشگاه‌ها خودشان این کار را می‌کنند.

احمد دنیامالی ادامه داد: اصلا وظیفه پلیس داخل استادیوم نیست و متاسفانه چون باشگاه‌های ما به سطحی نرسیده‌اند که این کارها را خودشان کنند مجبور هستیم از پلیس استفاده کنیم. ما باید با حداقل نیروی انسانی شرایط را در داخل استادیوم‌ها مدیریت کنیم. اکثر مردم ما برای تشویق می‌آیند و تعداد کمی هستند که حاشیه ایجاد می‌کنند.

او با اشاره به برخی حواشی موجود میان مدیران باشگاه‌ها که به اتفاقات داخل استادیوم‌ها دامن می‌زند، اظهار کرد: گاه بگومگوهای میان مدیران باشگاه‌ها نیز تنش‌ها را افزایش می‌دهند. ما باید این مسائل را مدیریت کنیم چون انتظار ما این است که منافع ملی اصل ماجرا باشد. متاسفانه گهگاه اتفاقاتی می‌افتند که بحث اقوام مطرح می‌شود و ما باید این موضوعات را مدیریت کنیم که باشگاه‌های ما در این زمینه ضعیف هستند و باید این ماجرا مدیریت شود.

دنیامالی درباره حواشی حمایتش از انتقال بیرانوند به تراکتور نیز گفت: من در مورد بیرانوند صحبت نکردم. گفتم هر بازیکنی حق دارد تیم خود را انتخاب کند و فرقی نمی‌کند که بیرانوند باشد یا بازیکن دیگری. در گذشته وقتی یک بازیکن پیراهن استقلال را به تن می‌کرد، دیگر خجالت می‌کشید پیراهن قرمز پرسپولیس را بپوشد یا اینکه برعکس. اکنون می‌گویند فوتبال حرفه‌ای شده است و نمی‌توان انتظار داشت که بازیکنان بر اساس تعصب و احساسات انتخاب کنند؛ بلکه هر کسی که پول بیشتری پرداخت کند، بازیکن جذب خواهد کرد. به نظر من این تعصب‌ها در گذشته زیبا بود، ولی به هر دلیلی دیگر در شرایط امروز جواب نمی‌دهد. چرا باید فضای هواداری را به سمتی ببریم که توهین اتفاق بیفتد. باید از این مباحث در سکوها و فضای تماشاگران فاصله بگیریم. هرچند بازیکن ممکن است اشتباه کرده باشد و اگر در تیم قبلی‌اش می‌ماند، بهتر بود، ولی او تصمیم خود را گرفته است. نباید این موضوع را به فضای پرتنش و توهین‌آمیز هواداران منتقل کنیم.

دنیامالی در پاسخ به این سوال که آیا وزارت ورزش بعد از واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی، نظارتیر روی این دو تیم دارد، اظهار کرد:‌ به هیچ عنوان دخالتی نداریم چون این دو باشگاه مجمع دارند و مجمع تصمیم‌گیرنده است. من هم اگر صحبتی می‌کنم با مجمع صحبت می‌کنم و گاه با هیات‌مدیره این تیم‌ها جلسه می‌گذارم تا اگر کمک خواستند به آنها کمک کنیم. وظیفه من و وزارت ورزش فقط این دو باشگاه نیست و همه باشگاه‌ها هستند.

وزیر ورزش و جوانان درباره فعالیت بخش خصوصی در حوزه تیمداری اینگونه توضیح داد: بنده معتقدم برای موفقیت بخش خصوصی، باید به این نکته توجه کنیم که کسانی که از امکانات دولتی بهره می‌برند، به شرایط موجود آسیب می‌زنند. به عنوان مثال، اگر فوتبال به طور خصوصی مدیریت شود، این مشکلات به وجود نخواهد آمد. اگر بخش خصوصی به معنای واقعی در این حوزه وارد شود، بسیاری از هزینه‌ها و خرج‌های غیرضروری کاهش می‌یابد. برای مثال، با واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس، مشکلات گذشته دیگر وجود ندارد، اما باید مسائل مربوط به ساختار نظام باشگاه‌داری حل و فصل شود. همچنین باید برای مباحث تبلیغاتی بودجه اختصاص داده شود، نه به دلیل اختلاف نظر، بلکه به شکلی تنظیم کنیم که حقوق باشگاه‌ها به طور کامل پرداخت گردد و دیگر نیازی به اصلاح آئین‌نامه‌ها نداشته باشیم.

دنیامالی در پاسخ به سوالی درباره رضایتش از واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس گفت: قطعاً وضعیت بهتر از گذشته شده است. دیگر ما وارد نمی‌شویم و خودشان باید پاسخگو باشند. زمانی بود که حتی برای تأمین ابتدایی‌ترین منابع بودجه هم با مشکلات زیادی مواجه بودند، اما الحمدالله وضعیتشان بهتر شده است. این باشگاه‌ها به تدریج خودشان را پیدا خواهند کرد. من با اعضای هیئت رئیسه و هلدینگ‌ها صحبت کرده‌ام و آنها نگاه زیرساختی به موضوع دارند و به طور جدی در حال پیگیری این مسائل هستند.

وزیر ورزش و جوانان در مورد آسیب‌شناسی وضعیت استقلال و دلیل انتخاب سه مربی گفت: در زمان انتخاب مربی باید با چشم باز و پس از مشورت با هواداران، فردی انتخاب شود که بتوانیم از او حمایت کنیم و ضعف‌هایش را پوشش دهیم. در دنیا متداول است که مربیان قراردادهای دو یا سه فصل می‌بندند. اینکه باشگاه یک تیم هواداری داشته باشد و مربی تیمی دیگر را هدایت کند، زیبنده نیست و به ما آسیب می‌زند.

وی در واکنش به نتیجه دیدار الهلال – پرسپولیس داشت گفت: وقتی شما ظرف ۳۰ دقیقه ۳ یا ۴ گل می‌خورید، فرقی ندارد که استقلال باشد یا پرسپولیس، سپاهان یا ملوان و یا هر تیم دیگری. هر تیمی که از ایران خارج می‌شود، برای همه ما مانند تیم ملی است و همه دوست دارند برنده شود. اما باید یک واقعیت را بپذیریم؛ به وزن و ارزش آن تیم نگاه کنید و ببینید قراردادها چقدر است. طبیعی است که موازنه وجود ندارد، اما انتظار نداریم که همیشه نتیجه به این شکل باشد. همین بازی که در نیمه دوم انجام شد، بسیاری را راضی کرد. حتی بارسلونا هم گاهی ۵ گل می‌خورد، و زیبایی کار همین است.

وی در خصوص نظارت بر باشگاه‌ها با توجه به خصوصی‌سازی آن‌ها گفت: این باشگاه‌ها مجمع دارند و مجمع باید پاسخگو باشد. اگر به کمک نیاز داشته باشند، آماده‌ام تا کمک کنم. مسئولیت من تنها نظارت بر استقلال و پرسپولیس نیست بلکه شامل همه باشگاه‌ها می‌شود. باشگاه‌های خصوصی نیز شرایط سختی دارند، به‌عنوان مثال، شرایط باشگاه‌هایی مثل نساجی و ملوان را می‌توان مشاهده کرد. برای من خیلی ناراحت‌کننده است که نفت در لیگ برتر حضور ندارد. در برخی استان‌ها استادیوم وجود دارد، اما تیم ندارند و به دنبال تیم هستند. فوتبال به‌خاطر حساسیت و علاقه عمومی که دارد، برای همه جذاب است و هرچه از جایگاه نظارتی بالاتر وارد شویم، به نفع تیم‌ها و فوتبال خواهد بود.

 


برای ثبت نظرات خود بدون نیاز به تایید عضو کانال تلگرام پرسپولیس نیوز شوید(کلیک کنید)