به گزارش صراط از آفتاب، پس از شکست سنگین 4 بر یک مقابل الهلال در هفته هفتم لیگ نخبگان آسیا، بازیکنان تیم پرسپولیس به تهران بازگشتند تا برای ادامه فصل و رقابت در لیگ برتر آماده شوند. پس از بازی با فولاد روز شنبه 13 بهمن ماه، تصمیم به سفر به اهواز برای برابری با الهلال گرفته شده بود. شب گذشته به مصاف نماینده عربستان رفته و پس از شکست تلخ، امروز از عربستان به ایران بازگشته و تازه وارد تهران شدهاند.
با تصمیم کادر فنی، بازیکنان پرسپولیس به خانههای خود بازگشته و در فرودگاه از یکدیگر جدا شدند. برنامهریزی شده است که فردا تمرینات تیم برای بازی مقابل گلگهر آغاز شود.
پرسپولیس روز شنبه در هفدهمین هفته مقابل گلگهر به میدان خواهد رفت. تمرینات این تیم بدون وقفه ادامه دارد و حتی ریکاوری در عربستان انجام شده بود.
منبع: منبع