وزارت ورزش و جوانان و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، به منظور توسعه هر چه بهتر ورزش قهرمانی و همگانی بانوان و پیگیری امور مربوط به حوزه جوانان، نشست مشترکی را برگزار کردند.
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، وزارت ورزش و جوانان و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه، در راستای اجرای هر چه بهتر برنامه توسعه هفتم، نشست مشترکی را ویژه ورزش قهرمانی، همگانی بانوان و همچنین امور جوانان مربوط به این حوزه را در محل این وزارتخانه برگزار کردند.
در این نشست که به ریاست احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان انجام شد، ابتدا گزارش کاملی از سوی فریبا محمدیان، معاونت توسعه ورزش بانوان در خصوص عمکرد و مدال آوریهای بانوان ورزشکار ایرانی در میادین بینالمللی مختلف و همچنین تقویم مسابقات پیش روی این ورزشکاران ارائه شد.
در ادامه دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان با اشاره به این که در دولت چهاردهم همواره به نقش و اهمیت بانوان در همه عرصهها به ویژه ورزش تاکید شده، در خصوص نشست مشترک با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: با توجه به این که ورزش کشور امسال و سال آینده در آستانه رویدادهای مهمی چون بازی های کشورهای اسلامی ریاض و بازی های آسیایی ناگویا قرار دارد، انتظار داریم که مجموعه دولت حمایت ویژهای از ورزش زنان داشته باشد. به هر حال از آنجا که دختران ما به دلیل برخی محدودیت ها نمی توانند از دانش مربیان مرد استفاده کنند، توقع داریم با همکاری سایر وزرا و دستگاهها، شرایطی مهیا شود که تا بازی های ریاض و ناگویا، تعدادی مربی خارجی زن برجسته را جذب کنیم تا مدالآوری بانوان را تضمین کنیم. استخدام مربیان خارجی زن از جهات دیگر هم برای ورزش کشور ارزشمند است. چرا که هر کدام از این مربیان دستیارانی را تربیت می کنند که می توانند به ارتقای سطح علمی مربیان داخلی حوزه بانوان نیز کمک کند.
وزیر ورزش و جوانان همچنین از برگزاری رقابت های المپیاد ورزشی مختص بانوان خبر داد و گفت: ما در نظر داریم امسال رقابت های المپیاد ورزشی را به صورت خاص برای دختران برگزار کنیم. باید همه امکانات را به کار بگیریم تا المپیادی کیفی و وزین داشته باشیم. ضمن این دستور می دهیم ستادی مجزا هم برای این المپیاد تشکیل شود.
زهرا بهروز آذر معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهور نیز با ابراز خرسندی از این که در وزارت ورزش وجوانان کنونی جایگاه قابل اعتنایی به حوزه ورزش بانوان اختصاص داده شده در این جلسه گفت: خوشبختانه در ورزش قهرمانی دختران نگرانی نداریم. دختران ما در مرحله ای هستند که دارند در جامعه به یک الگو تبدیل می شوند، امیدواریم که از این جای کار به بعد هم مورد عنایت ویژه قرار بگیرند تا از ظرفیت آن ها در سایر بخش ها نیز استفاده شود. معتقدیم زنان علاوه بر میدان قهرمانی باید در عرصه مدیریت ورزشی هم نقش پررنگی را ایفا کنند.
وی دغدغه اصلی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری را توسعه ورزش همگانی دانست و افزود: زیرساختهای زیادی برای ورزش همگانی در کشور وجود دارد اما هنوز کافی نیست. سرانه فضای ورزشی در کشور باید افزایش پیدا کند تا زنان سالمند، خانهدار و باردار بیشتر از این ظرفیت استفاده کنند. میدانیم که توسعه ورزش همگانی فقط به وزارت ورزش مربوط نیست و سایر وزارتخانهها هم در آن سهیم هستند و باید سخت افزار لازم را در خدمت زنان جامعه قرار بدهند.
بهروز آذر از وزیر ورزش وجوانان خواست تا پیشنهاد زنگ ورزش را در دولت مطرح کند. وی در این باره گفت: در گذشته شرایط به این شکل بود که ما در ادارات و دستگاههای دولتی زنگ ورزش داشتیم. کارمندان می توانستند حتی از پشت میز کار خود برای دقایقی هر چند کوتاه هم شده نرمش کنند. ما از شما می خواهیم این طرح را دوباره اجرایی کنید و به دستگاهها ابلاغ شود.
معاونت امور زنان وخانواده رییس جمهور با قدردانی از فعال شدن کانون های هواداری به پیشنهاد راه اندازی زون های خانوادگی در استادیومها اشاره کرد و گفت: جای خوشحالی است کانونهای هواداری فعال شده است چرا که باعث می شود فرهنگ و تمدن جامعه حفظ شود. با این اتفاق ما میتوانیم زون هایی را در استادیوم ها راه اندازی کنیم که به صورت خانوادگی به ورزشگاه بیایند و از تماشای مسابقات لذت ببرند. قطعا با حفظ کرامت خانواده کار با قوت بیشتری پیش می رود.
در پایان این نشست علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان در وزارت ورزش و جوانان نیز گزارش کاملی از وضعیت موجود فعالیت های میدانی این بخش و مواردی چون کاهش میانگین سن ازدواج، الگوهای فرزندآوری، جوانی جمعیت و… نیز ارائه داد که مقرر شد در جلسات آتی با همفکری معاونت امور زنان و خانواده رییس جمهور تصمیمات لازم در باره آن ها اتخاذ شود.
source