به گزارش خبرورزشی، تقریبا یک هفته قبل بود که پاری‌سن‌ژرمن در فینال لیگ قهرمانان اروپا در آلیانز آرنا با ۵ گل اینتر را تحقیر کرد و عنوان قهرمانی رقابت‌ها را به خود اختصاص داد.

مهدی طارمی که به عنوان دومین ایرانی حاضر در فینال چمپیونزلیگ پا به مونیخ می‌گذاشت، در این مسابقه فرصت بازی برای اینتر را پیدا نکرد تا به سرنوشتی شبیه به علیه دایی در سال ۱۹۹۹ دچار شود.

با این حال به تازگی تصویری از ورود مهدی طارمی به مونیخ برای برگزاری فینال لیگ قهرمانان اروپا منتشر شده که سوژه جالبی را در دل خود جای داده است.

در این تصویر ساعتی روی مچ طارمی دیده می‌شود که مربوط به برند گران قیمت Patek Philippe است. ساعتی از مجموعه Aquanaut که قیمتش تقریبا ۱۳۰ هزار دلار است و با نرخ دلار در ایران بیش از ۱۰ میلیارد تومان ارزش دارد.

ساعت ۱۰ میلیاردی طارمی سوژه رسانه‌ها شد +عکس

بیشتر بخوانید: سردار و طارمی، در کنار رونالدو و مسی

source