گفت‌و‌گو|

ملی‌پوش هاکی روی‌ یخ: برای کسب افتخار در نخستین تجربه بین‌المللی می‌جنگیم

بازیکن تیم ملی آیس‌هاکی ایران گفت: اولین تجربه ما در چنین تورنمنتی است، اما با آمادگی، انسجام و انگیزه بالایی که داریم، امیدواریم با یک مدال خوش‌رنگ برگردیم.

خبرگزاری میزان

ایلیا حمزه، ملی‌پوش تیم هاکی روی یخ ایران که هم‌اکنون همراه با تیم در شهر کازان روسیه به سر می‌برد، از آمادگی کامل بازیکنان برای درخشش در این تورنمنت بین‌المللی خبر داد.

ایلیا حمزه در گفت‌وگو با میزان، درباره روند آماده‌سازی تیم ملی اظهار داشت: حدود یک ماه پیش، از مسابقات جهانی ارمنستان برگشتیم و تمرینات‌مان را بلافاصله پس از آن، در قالب سه‌به‌سه ادامه دادیم. خوشبختانه تا اینجا نتایج خوبی گرفتیم. به جز ۲ بازی که مقابل تیم قدرتمند میزبان، تاتارستان، شکست خوردیم که انصافاً در سطح بالایی بازی می‌کنند، سایر دیدارهایمان از جمله مقابل تیم‌های بحرین و عمان با پیروزی همراه بود.

وی در ادامه از وضعیت میزبانی مسابقات در کازان ابراز رضایت کرد و عنوان داشت: شرایط برگزاری مسابقات عالی است. سالن و امکانات آرنا کاملاً حرفه‌ای و در بالاترین سطح ممکن فراهم شده. از اسپانسر‌های مسابقات که حمایت خوبی از همه تیم‌ها انجام دادند، مخصوصاً تیم ایران، تشکر می‌کنم.

ملی‌پوش آیس هاکی ایران در پایان ابراز امیدواری کرد که تیم بتواند با دست پر از این رقابت‌ها خارج شود و در این باره خاطرنشان کرد: اولین تجربه ما در چنین تورنمنتی است، اما با آمادگی، انسجام و انگیزه بالایی که داریم، امیدواریم با یک مدال خوش‌رنگ برگردیم و دل مردم ایران را شاد کنیم. از همه کسانی که از راه دور با انرژی و پیام‌هاشان ما را حمایت می‌کنند، صمیمانه تشکر می‌کنم. امیدوارم با نتایج خوب‌مان جبران کنیم.

انتهای پیام/

source