کد خبر : 2133231 |
24 خرداد 1404 ساعت 21:18 |
6.8K بازدید |

1
دیدگاه

طبیعی بود و برایمان بی‌اهمیت؛


مهدی ترابی و دانیال اسماعیلی‌فر می‌گویند خیلی تحت تاثیر حواشی بازی با پرسپولیس قرار نگرفتند.

پاسخ جدید دانیال و ترابی به حواشی بازی با پرسپولیس

به گزارش “ورزش سه”، بدون شک باید از آنچه در مصاف برگشت تیم‌های پرسپولیس و تراکتور در ورزشگاه آزادی رخ داد به عنوان جنجالی‌ترین حواشی این فصل فوتبال کشور یاد کرد. شعارهای تند سکوهای هواداران منتسب به پرسپولیس علیه چند بازیکن سابق این تیم که آن روز برای تراکتور بازی می‌کردند، شرایط عجیبی را به وجود آورده بود.

مهدی ترابی که یکی از نفرات جداشده پرسپولیس بود، در پاسخ به اینکه آیا بابت آنچه در آن بازی اتفاق افتاد، دلش شکست یا نه، می‌گوید: «نه اصلا دلمان نشکست. تا حدودی از آن اتفاقات طبیعی بود چون از جدا شدن ما ناراحت شده بودند اما بخشی از آن هم کاملا خط دهی بود. یکسری افراد خط دهی کرده بودند که بخش مهمی از آن هم متاسفانه سمت علیرضا بیرانوند بود. درست است یکسری الفاظ زشت به کار برده شد اما اتفاقات فوتبالی است. در مجموع من خودم هیچ مشکلی با آن شرایط نداشتم.»

دانیال اسماعیلی‌فر نیز در همین باره تاکید کرد: «طبیعی است که وقتی از جایی می‌شوی و دیگر به آنجا تعلق نداری و خاطرات خوبی هم از تو دارند، اینطور موضع بگیرند. من تمام دورانی که در پرسپولیس بودم قهرمان شدیم و ناراحتی آنها بعد از جدایی ما طبیعی بود. منتها این را هم می‌دانیم که چه داستانی پشت ماجرا بود. داستان آن چیزی نبود که در استادیوم وجود داشت.»

دانیال در این خصوص ادامه داد: «بالاخره ما مردم را در خیابان هم می‌بینیم که چه رفتاری نسبت به ما دارند. قطعا خط دهی شده بود. من حتی همان دوران حضورم در پرسپولیس حس می‌کردم که یکسری اتفاقات خط دهی شده است.»

این بازیکن در همین باره گفت: «منتها فوتبال حرفه‌ای همین است و نباید ناراحت شد. تا وقتی در تیمی هستی طرفدارت هستند و وقتی هم نیستی طرفدارت نیستند. آنها هوادار تیمشان هستند و نه هوادار بازیکن. شاید اگر روزی ما از تراکتور برویم، طبیعی است که هواداران تبریز دیگر هوایمان را نداشته باشند.»

او صحبتش را اینطور به پایان رساند: «آنها که در آن بازی آن رفتارها را کردند خواستند از تیمشان حمایت کنند و تصور کردند آن رفتارها بهترین راه برای حمایت از تیم است. چیزی که می‌ماند این است که فوتبال یک بازی است و خیلی زود همه چیزش تمام می‌شود.»

source