مارسینیاک داور تقابل غول‌های اروپا در نیمه‌نهایی جام باشگاه‌های جهان شد

داور لهستانی قضاوت جدال حساس رئال و پاریس در مرحله نیمه‌نهایی را بر عهده خواهد داشت.

خبرگزاری میزان

فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) اسامی داوران دیدار‌های مرحله نیمه‌نهایی جام باشگاه‌های جهان ۲۰۲۵ را اعلام کرد که طی آن، قضاوت جدال حساس پاری‌سن‌ژرمن و رئال مادرید به شیمون مارسینیاک، داور مطرح لهستانی سپرده شده است.

به گزارش فیفا، مارسینیاک، که سابقه قضاوت در فینال جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۲۳ را در کارنامه دارد، هدایت دیدار پاری‌سن‌ژرمن و رئال مادرید را برعهده خواهد داشت؛ مسابقه‌ای که چهارشنبه هفته جاری در ورزشگاه مت‌لایف شهر نیوجرسی ایالات متحده برگزار می‌شود.

مارسینیاک را در این بازی دو کمک‌داور هموطنش توماش لیستکویچ و آدام کوپچیک همراهی خواهند کرد. همچنین مصطفی غربال از الجزایر به عنوان داور چهارم و مکران جواراری از مراکش به عنوان داور ذخیره این دیدار حساس انتخاب شده‌اند.

در دیگر دیدار مرحله نیمه‌نهایی، تیم‌های چلسی از انگلیس و فلومیننزه از برزیل به مصاف هم می‌روند. این دیدار سه‌شنبه شب برگزار می‌شود و قضاوت آن برعهده فرانسوا لتکسیه، داور سرشناس فرانسوی خواهد بود. وی را در این بازی دو کمک‌داور هم‌وطنش سیلوَن موین و مهدی رحمونی همراهی می‌کنند. همچنین ایوان بارتون از السالوادور داور چهارم و دیوید موران به عنوان داور ذخیره معرفی شده‌اند.

جدال رئال و پاریس فردا (سه‌شنبه) از ساعت ۲۲:۳۰ برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

source