کد خبر : 2138142 |
19 تیر 1404 ساعت 21:15 |
29.6K بازدید |

39
دیدگاه

بازگشت نیکفر به راس مدیریت زردها؛


شرکت فولاد مبارکه از انتخاب مدیرعامل جدید برای باشگاه سپاهان خبر داد.

مدیرعامل جدید سپاهان مشخص شد

به گزارش “ورزش سه”، ساعاتی پس از اینکه احمد یوسف‌زاده از مدیرعاملی باشگاه سپاهان استعفاء داد و پس از 9 ماه فعالیت تصمیم به جدایی از طلایی پوشان گرفت، شرکت فولاد مبارکه جانشین وی را انتخاب و منوچهر نیکفر را به سمت مدیریت این باشگاه منصوب کرد.

نیکفر که پیش از این در دو دوره مختلف (اسفند 98 تا شهریور 99) و (آذر 1402 تا اردیبهشت 1403) در راس باشگاه سپاهان فعالیت حضور داشته و به‌عنوان سرپرست و مدیرعامل مشغول به کار بوده، برای سومین بار به این باشگاه برگشت.

این تغییر مدیریت در باشگاه سپاهان در حالی اتفاق افتاده که هفته گذشته نیز در راس کادرفنی این تیم جابه‌جایی انجام گرفت و محرم نویدکیا جانشین پاتریس کارترون شد و حالا با حضور نیکفر شرایط متفاوتی برای طلایی پوشان رقم خواهد خورد.

1990994

باشگاه سپاهان با انتشار اطلاعیه‌ای درباره مدیرعاملی نیکفر نوشته:
«نیکفر دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع بوده و از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۹ به عنوان رئیس هیأت مدیره باشگاه و در سال‌های ۹۸ و ۹۹ به عنوان سرپرست باشگاه سپاهان در این باشگاه حضور موفقی داشته است.
علاوه بر این وی سال‌ها به معاون سرمایه انسانی و معاون تکنولوژی فولاد مبارکه در بدنه این گروه بزرگ صنعتی حضور داشته است.
در زمان حضور نیکفر به عنوان رئیس هیأت مدیره باشگاه دستاوردهایی نظیر قهرمانی تیم فوتبال سپاهان در فصل ۹۴-۹۳، دو نایب قهرمانی تیم فوتبال در فصل های ۹۸-۹۷ و ۱۴۰۰-۹۹ و نیز تکمیل و افتتاح فاز دوم ورزشگاه نقش جهان به دست آمده است.
حالا بار دیگر منوچهر نیکفر سکاندار مدیریت باشگاه ریشه‌دار اصفهانی می‌شود تا طلایی‌پوشان برای حضور در پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا و فصل جدید لیگ برتر آماده شوند.»

source