فیفا حکم محرومیت ۶ ماهه تیوی بیفوما، وینگر پرسپولیس، را به دلیل بدهی ۲۶۶ هزار یورویی به ایجنت پیشین صادر کرد.

تیوی بیفوما

رویداد۲۴| به تازگی سندی از حکم فیفا در فضای مجازی و بین رسانه‌ها منتشر شده که بر اساس آن تیوی بیفوما، وینگر تیم پرسپولیس، تا زمان پرداخت ۲۶۶ هزار یورو به ایجنت پیشین خود (با بهره سالانه پنج درصد از سال ۲۰۲۱)، حداکثر به مدت شش ماه، محروم است.

طبق این اسناد، بیفوما که از دوره حضور در چین به ایجنت پیشین خود بدهکار است، در مجموع باید ۳۲۰ هزار یورو به این کارگزار، ۴ هزار فرانک سوییس هزینه دادرسی و ۲ هزار فرانک به فیفا پرداخت کند.


بیشتر بخوانید: نهمین خرید پرسپولیس از پاریس!


باشگاه پرسپولیس در خصوص این اتفاقات گفت که حکم بیفوما که امروز رسانه‌ای شده، حکم جدیدی نیست. باشگاه پرسپولیس از مدت‌ها قبل پیگیر این شکایت بوده و به دنبال حل آن است. این حکم مدت‌ها قبل به دلیل بدهی بیفوما به ایجنتش صادر شد که پس از آن با پیگیری‌های باشگاه پرسپولیس و توافق‌هایی که بین بیفوما و ایجنتش صورت گرفت، قرار شد پرداخت شود.

از این رو ۲ طرف به توافق رسیده‌اند و بزودی بدهی وی پرداخت می‌شود تا حکم محرومیت این بازیکن لغو شود. باشگاه پرسپولیس نیز پیگیر است تا بیفوما هرچه سریع‌تر به تعهد خود عمل کند.

source