به گزارش “ورزش سه”، نیمکت‌نشینی صالح حردانی در سوپرجام برای هواداران استقلال غیرمنتظره بود، هواداران استقلال که به حضور ثابت و پررنگ او در فصل گذشته عادت کرده بودند، پرسیدند چرا یکی از ستون‌های دفاع تیم در حساس‌ترین بازی فصل حتی یک دقیقه فرصت بازی پیدا نکرد.

اولین احتمالی که به وجود آمدن مشکلاتی بین این بازیکن و سرمربی بود، شایعه‌ها درباره اختلاف احتمالی میان حردانی و ساپینتو خیلی زود رنگ باخت. تصاویری که از تمرینات روز گذشته استقلال منتشر شد نشان می‌دهد رابطه دو طرف گرم و صمیمی است. در تمرینات، حردانی از توجه ویژه سرمربی پرتغالی برخوردار بود و مشخص بود که همچنان جزو گزینه‌های اصلی ساپینتو برای لیگ پیش رو به شمار می‌رود.

2217005

حردانی که با ظاهری متفاوت و انگیزه‌ای مضاعف در تمرین حاضر شده، آماده است تا بار دیگر جایگاهش را در ترکیب اصلی پس بگیرد. او قصد دارد در اولین بازی‌های لیگ، توانایی‌های خود را به مربی نشان دهد و در دل تفکرات تاکتیکی ساپینتو جا باز کند.

این بازیکن باتجربه، با قابلیت بازی در پست دفاع راست و سمت راست خط سه‌نفره، انعطاف‌پذیری تاکتیکی زیادی دارد. همین موضوع می‌تواند ساپینتو را در ترکیب‌بندی‌های مختلف به انتخابی مطمئن تبدیل کند. بازی مقابل تراکتور فرصتی خواهد بود تا حردانی نشان دهد تصمیم نیمکت‌نشینی فقط یک توقف موقت بوده و او آماده است تا دوباره در سمت راست زمین حضور پیدا کند.

source