علی تاجرنیا از روز اولی که به استقلال آمده مدام مصاحبه می‌کند و توییت می‌زند. همه حرف‌هایش نیز با وعده اخبار خوش به هواداران شروع می‌شود! روزهای خوشی که لااقل تا امروز هرگز نیامده!

از وقتی استقلال به تملک هلدینگ خلیج فارس درآمده نه تنها مشکلات قبلی این تیم حل نشده بلکه مشکلی بزرگتر هم به کلکسیون آبی‌ها اضافه شده است. تیمی که بدون هیئت مدیره و یا حتی مدیرعامل -با فقط یک سرپرست- قهرمان شده حالا رسماً و قانوناً دو مرجع تصمیم گیری دارد!

نماینده تام الاختیار هلدینگ که رئیس هیئت مدیره هم می‌شود، عملاً مجرای مالی را در اختیار دارد و کیست که نداند پول در جیب هر کس باشد، او حرف اول و آخر را در فوتبال ایران می‌زند! اما برای رعایت ظواهر هیئت مدیره و مدیرعامل هم انتخاب می‌کنند!

مدیرعامل در واقع ماشین امضا است اما به هر حال زیر مجموعه نمی‌دانند در صورت اختلاف نظر بین نماینده تام الاختیار و مدیرعامل، حرف کدام یک را باید گوش کنند. به همه این‌ها اضافه کنید اعضای هیئت مدیره که می‌خواهند در جزئی‌ترین امور اجرایی روزمره هم دخالت کنند!

اما حالا علی نظری جویباری رفته و تاجرنیا تنها تصمیم گیر این باشگاه -با داشتن هر دو عنوان اصلی استقلال- است. رئیس هیئت مدیره و نماینده تام الاختیار مالک، حالا سرپرست مدیرعاملی هم هست و دیگر کسی نیست که قرار باشد با تصمیمات او مخالفت کند.

درست به همین دلیل، حالا انتظار داریم مشکلات استقلال حل شده و دوگانگی و تضاد از بین برود. امیدواریم حرف‌های تازه تاجرنیا بعد از آوردن اسپانسر و در مورد تکمیل تیم و نقل و انتقالات، در یاد خودش بماند و تا پایان فصل آنها را فراموش نکند. حتی لازم باشد، یک هارد اکسترنال خریده و همه را ذخیره کند!

امروز ایشان حرف‌ها و وعده‌های زمستان گذشته در بدو ورود به کابینه باشگاه را فراموش کرده است و البته می‌تواند بگوید دیگران با من همسو نبودند. اما از حالا به بعد دیگر بهانه‌ای نیست. هر وعده‌ای، یک روز باید جامه عمل هم پوشیده و محقق شود جناب تاجرنیا!

اینجا را بخوانید: تاجرنیا رسماً خبر داد: ۲ بازیکن جدید در استقلال

source