محمدمهدی زارع، مدافع سابق تیم های پایه استقلال در گفت‌وگویی با برنامه شب‌های فوتبالی به تشریح ماجرای انتقالش به تیم اخمت گروژنی روسیه پرداخت و از دلایل عدم پیوستنش به استقلال و پرسپولیس پرده برداشت.

زارع در ابتدا به وضعیت نامناسب تیم‌های پایه استقلال اشاره کرد و گفت: باشگاه به قراردادی که با من داشت پایبند نبود و هیچ کمکی به تیم پایه نمی‌کرد. اگر در استقلال می‌ماندم، فرصت بازی به من نمی‌رسید. متاسفانه برخی از بازیکنان آن تیم جوانان استقلال به دلیل بی‌توجهی الان فوتبال هم بازی نمی‌کنند مثل عماد کلهر کاپیتان تیم قهرمان.

او در ادامه با اشاره به نقش آقای تارتار برای انتخاب پرسپولیس، گفت: آقای تارتار به من گفت به پرسپولیس برو، چون سرمربی پرسپولیس تو را انتخاب کرده است اما برای پیوستن به استقلال و پرسپولیس تصمیم‌گیرنده من نبودم و باشگاه بود.

زارع در پاسخ به سوالی درباره مبلغ رضایت‌نامه‌اش برای انتقال به اخمت گروژنی، گفت: مبلغ رضایت‌نامه من برای اخمت گروژنی حدود یک میلیون دلار بود.

سرمربی پرسپولیس انتخابم کرد اما استقلال توجهی به من نداشت/ ۱,۰۰۰,۰۰۰ دلار مبلغ رضایت‌نامه من بود

source