این شوک به این دلیل بود که در روزهایی که پرسپولیس تنها یک دفاع چپ تخصصی دارد، حضور وحید امیری با تجربه بالای بازی در این پست دفاعی می‌توانست گره‌گشا باشد. با این حال هاشمیان نه با خوی ایرانی خود و بلکه با رفتاری که نشات گرفته از سالها زندگی و زیست فوتبالی در آلمان است، تصمیمی سخت و بدون درگیری احساسات خود را برای کاپیتان دوم تیمش گرفت.

در گزارش تصویری تمرین روز شنبه پرسپولیس خبری از وحید امیدی نیست. این تصویر مربوط به تمرین جمعه و شاید آخرین قاب امیری در کیت پرسپولیس باشد.

هاشمیان روز جمعه از دادن پاسخ واضح در مورد امیری به خبرنگاران طفره رفت اما روز شنبه تصمیم خود را جلوی چشم همه اعضای تیم علنی کرد تا سکوتی کر کننده در ورزشگاه آزادی و زمین تمرین پرسپولیس به راه بیفتد! وحید امیری با دستور هاشمیان از تمرین گروهی منع شد و به پشت دروازه فرستاده شد تا تصمیم سرمربی جوان سرخ‌ها علنی شود.

وحید امیری که شایسته خروجی محترمانه‌تر بود دیگر در برنامه‌های پرسپولیس مدل هاشمیان جایی ندارد اما باشگاه نیز کار ساده‌ای برای خارج کردن او از لیست پیش روی خود نمی‌بیند. قرارداد امسال امیری چیزی حدود ۵۰ میلیارد تومان است و این ملی پوش سابق که این روزها با خودخوری تمرین می‌کرد به دلیل از دست رفتن فرصت پیش فصل و پیشنهادتش به همین راحتی‌ها برای جدایی رضایت نمی‌دهد. البته امیری حق هم دارد اما با روی بد فوتبال مواجه شده است. روزهایی که برای شماره ۱۹ ماندگار پرسپولیس تلخ‌تر از زهر است و باید دید در نهایت شیوه و زمان جدایی او چطور خواهد بود.

source