سوارکاری 20 ماه بدون رئیس

به گزارش خبرگزاری فارس، فدراسیون سوارکاری مدت‌هاست که چهره یک رئیس را به خود ندیده و مدت‌ها است که با سرپرست اداره می‌شود.

مسعود خلیلی، آخرین رئیس این فدراسیون بود که به دلیل برگزاری انتخابات، بدون هماهنگی لازم با وزارت ورزش و جوانان، در نهایت جای خود را به سرپرست داد و از این فدراسیون کنار گذاشته شد.

مسعود خلیلی در مجمع پرحاشیه‌ای که در تاریخ ۲۱ خردادماه و در غیاب نماینده وزارت ورزش برگزار شد، با کسب ٤٥ رای ماخوذه از ٤٧ رأى به عنوان رئیس فدراسیون سوارکاری انتخاب شد. با این حال با شکایت دو کاندیداى دیگر ( محمد اسد مسجدى و محمد کاظمیان ) به شعبه ٣٥ دیوان عدالت ادارى رأى بدوى بر ابطال انتخابات صادر شد اما با اعتراض مسعود خلیلى به رأى بدوى پرونده به شعبه ٢٦ تجدید نظر دیوان ارجاع شد که شعبه تجدید تظر نیز رأى بدوى را تأیید کرد و مسئولان و مجمع انتخاباتی این فدراسیون قانوناً باطل شد.

 پس از این اتفاق محمود حیدری سرپرست فدراسیون سوارکاری شد، که البته انتصاب وی هم حواشی به همراه داشت، زیرا وی پیش از این برای انتخابات سوارکاری، رد صلاحیت شده بود. با این حال پس از آمدن حیدری در این فدراسیون، مسعود خلیلی که برکناری خود را غیرقانونی می‌دانست و معتقد بود قبل از صدور رأى نهایى شعبه ٢٦ تجدید نظر حیدرى به عنوان سرپرست انتخاب شده و وى برکنار شده به دیوان عدالت اداری شکایت کرد و موفق شد با دریافت دستور موقت حکم سرپرستی حیدری را باطل کند.

در شرایطی که خلیلی بار دیگر خود را رئیس قانونی فدراسیون سوارکاری می‌دانست و قرار بود از شنبه آن زمان به فدراسیون بیاید، ناکام ماند. وزارت ورزش و جوانان در اقدامی رو به جلو حیدری را برکنار و رضا زندی خواری را به عنوان سرپرست معرفی کرد. تا عملا حکمی که خلیلی برای برگشت به ریاست فدراسیون گرفته بود را بی اثر کند.

از آن زمان (15 آذر 1401) تا تاریخ (9 آبان 1402) زندی که خود از کارمندان وزارت ورزش و جوانان است در مسند سرپرستی حضور داشت و خود نیز یکی از نامزدهای انتخاباتی است اما در تاریخ نهم آذر ماه طى حکم کیومرث هاشمی، عباسعلی اکبری به عنوان سرپرست فدراسیون انتخاب شد و در حکم ایشان چنین درج شده است:

«با استعانت از خداوند متعال و با عنایت به تعهد و تجربه جنابعالی در امور مدیریتی به عنوان سرپرست فدراسیون سوارکاری منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود ضمن رعایت اصل بی‌طرفی، عدالت‌محوری و عدم حضور در انتخابات به عنوان داوطلب، علاوه بر انجام امور جاری فدراسیون در اسرع وقت نسبت به برگزاری مجمع انتخابات رییس و سایر اعضای هیات رییسه فدراسیون اقدام نمایید.»

مدیریت عملکرد، بازرسی و رسیدگی به شکایات وزارت ورزش و جوانان از جمله سوابق مدیریتی عباسعلی اکبری به شمار می‌رود.

با وجود تمام این اتفاقات باید پذیرفت که فدراسیون سوارکارى از خرداد ١٤٠١ دچار بحران و بى ثباتى شده است.

سوارکارى فراتر از برگزارى مسابقات و ورزش می‌باشد و مسائل مهمى مثل تولید و پرورش نژادهاى مختلف اسب، صدور مجوزهاى سیلمی‌ها، ثبت کره‌هاى تولیدى، تبارنامه اسبهاى نژادهاى مختلف، مبارزه با دوپینگ و دریافت نمونه هاى ادرار و خون اسبها و ارسال به آزمایشگاههاى معتبر در اسبدوانى و سایر رشته و …گریبان گیر فدراسیون سوارکارى است. با این حال دوران سرپرستى می‌تواند لطمات جبران ناپذیرى را به صنعت اسب و اسبدارى در کشور بزند و میدان را براى افراد فرصت طلب و سود جو باز گذارد. در نهایت ضرر و زیان طولانى شدن این دوران بلاتکلیفى متوجه جامعه سوارکاری خواهد بود.

به همین منظور همانطور که در حکم سرپرست جدید فدراسیون توسط وزیر ورزش به درستى قید شده برگزارى انتخاباتى قانونمند و بى طرف با رعایت اصل عدالت محورى مهم است، تعیین زمان این انتخابات در اسرع وقت در اولویت باید باشد تا فردى با برنامه کاربردى و مطلع از مشکلات گره گشای مشکلات سوارکاری کشور باشد.

پایان پیام/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

source