به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، به دلیل اظهاراتش در یک برنامه تلویزیونی از سوی کمیته اخلاق به مدت ۲۰ روز از انجام هرگونه فعالیت فوتبالی منع شده است. این تصمیم باعث شده تا حکم جدیدی درباره او صادر شود.
بر اساس گزارش فارس، این محرومیت موقت باعث شده باشگاه پرسپولیس در فرآیند جذب کادر فنی و بازیکنان جدید با محدودیت مواجه شود. به همین دلیل، مسئولان باشگاه منتظر پایان یافتن این محرومیت هستند تا بتوانند وارد بازار نقل و انتقالات شوند. باشگاه پرسپولیس تلاشهای زیادی برای لغو این محرومیت انجام داد، اما تاکنون موفقیتی حاصل نشده است. حتی ارتباط با کمیته اخلاق و کمیته استیناف نیز نتوانست محرومیت ۲۰ روزه رضا درویش را تعلیق کند.
در حال حاضر، مسئولان باشگاه پرسپولیس منتظرند تا با پایان یافتن این محرومیت، بتوانند به طور رسمی وارد فرآیند نقل و انتقالات شوند.