وضعیت بودجه کاروان پارالمپیک سوزناک است/ نتایج قابل پیش‌بینی نیست

وضعیت بودجه کاروان پارالمپیک سوزناک است/ نتایج قابل پیش‌بینی نیست

به گزارش روزپلاس، سید محمد پولادگر سرپرست کاروان ورزش ایران در بازی‌های پارالمپیک امروز در نشست خبری که در محل کمیته برگزار شد در مورد آخرین وضعیت این کاروان برای اعزام به پاریس توضیح داد.

پولادگر در آغاز نشست خبری خود با یادآوری اینکه بازی‌های پارالمپیک از ۷ شهریور آغاز می‌شود، گفت: البته رقابت برخی رشته‌ها پیش از افتتاحیه آغاز می‌شود، کاروان ایران جمعه آینده عازم پاریس می‌شود.

پولادگر تاکید کرد: در ۵ رشته در هر دو بخش مردان و زنان نماینده داریم، در مجموع ۶۵ ورزشکار داریم، این دوره بازی‌ها با حضور ۴۴۰۰ ورزشکار از سراسر جهان که در پاریس حضور دارند و رقابت‌های خود را در ۲۰ استادیوم برگزار می‌کنند، انجام خواهد شد.

سرپرست کاروان ورزش ایران با تاکید بر اینکه همه اعضای کاروان همزمان اعزام می‌شوند، تصریح کرد: برای بازگشت اما به گونه‌ای تدارک دیده شده که در سه گروه باز گردند.

پولادگر تاکید کرد: کاروان ایران با نام فرزندان ایران و شعار ایمان، ایثار و افتخار در بازی‌های پاریس شرکت می‌کند، همزمان با حضور کاروان ایران در بازی‌های پارالمپیک مناسبت‌های مذهبی داریم و انتخاب شعار بر همین اساس بوده است.

سرپرست کاروان ورزش ایران در ادامه به رشته‌های اعزامی اشاره کرد و گفت: پاراتیراندازی، پارادوومیدانی، گلبال، والیبال نشسته، پاراتیروکمان، پاراجودو، پاراتکواندو، پاراکانو و پاراوزنه برداری رشته‌های اعزامی هستند.

وضعیت بودجه کاروان پارالمپیک سوزناک است/ نتایج قابل پیش‌بینی نیست

پولادگر با تاکید بر حضور ۱۲ ورزشکار زن در ترکیب کاروان فرزندان ایران زمین گفت: دختر شهید رضایی نژاد دانشمند هسته‌ای که به شهادت رسید، سرپرست معنوی کاروان ایران است. امیدوارم با حضور ایشان و به برکت خون شهیدان، کاروان ایران موفق شود.

نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک در ادامه در مورد پاداش پای سکوی ورزشکاران توضیح داد و گفت: پاداش به تأمین منابع مالی بستگی دارد و میزان آن رقم استانداردی نیست. البته هنوز منابع مالی را به طور کامل تأمین نکرده ایم، با این حال رقمی مشخص شده است.

وی ادامه داد: بر این اساس برای مدال آوران طلا در بازی‌های پارالمپیک ۴ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است، مدال آوران نقره یک و نیم میلیارد دریافت می‌کنند و به مدال آوران برنز هم یک میلیارد اهدا می‌شود. پاداش مدال آوران تیمی ۷۵ درصد پاداش تعیین شده برای رشته‌های انفرادی است.

وی تصریح کرد: همچنین اعصای کادر فنی هم ۷۰ درصد پاداش را دریافت می‌کنند، ۳۰ درصد بقیه به آداب و رفتار و عملکرد آنها بستگی دارد چراکه برای مان اهمیت دارد.

پولادگر تاکید کرد: در میان ورزشکاران کاروان سید محمدرضا میرشفیعی تنها جانبازی است که با ۵۱ سال، مسن‌ترین ورزشکار ترکیب هم به حساب می‌آید، وی همراه با تاجر صفرزاده پرچمداران ایران در مراسم افتتاحیه هستند.

سرپرست کاروان ورزش همچنین با تاکید بر اهمیت عملکرد معنوی ورزشکاران در پاریس و برخورد و رفتار آنها گفت: علاوه بر پاداش تعیین شده، به ورزشکارانی که رفتارهای شایسته ای داشته باشند، ۲۵ درصد پاداش تعیین شده برای مدال شأن، به عنوان تشویق نیز اهدا می‌شود.

پولادگر در ادامه در بخش پرسش و پاسخ خبرنگاران در مورد بودجه تخصیصی به این کمیته گفت: وضعیت سوزناک است، تاکنون ۳۳ درصد دریافتی داشتیم اما قول داده شده تا هفته آینده ۹۶ درصد دریافتی داشته باشیم و در واقع به این امید پاداش‌ها را تعیین واعلام کرده ایم.

نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک تاکید کرد: در خصوص خدمت سربازی هم باید بگویم که مدال‌آوران پارالمپیک معاف هستند که این مسئله با توجه به معلولیت آنهاست. به آنها این امتیاز هم داده شده که یکی از فرزندان‌شان از معافیت خدمت سربازی بهره‌مند شوند.

وضعیت بودجه کاروان پارالمپیک سوزناک است/ نتایج قابل پیش‌بینی نیست

سرپرست کاروان ورزش ایران در مورد پاداش وزارت ورزش و اینکه در این زمینه وزارت ورزش اعلام رسمی نداشته است، گفت: همیشه اینگونه بوده که پاداش وزارت برای مدال آوران المپیک به پارالمپیک هم اهدا شود، این مصوبه است و حتی در مراسم اخیر تجلیل از مدال آوران هم رئیس جمهور شهیدمان بر این موضوع تاکید داشتند، این همیشه روال بوده است.

پولادگر به پاداش کمیته ملی المپیک اشاره داشت و گفت: رقم ۱۰ میلیارد کمیته المپیک برای مدال آوران بی سابقه بود.

وی با بیان اینکه مراسم بدرقه برای کاروان اعزامی به بازی‌های پارالمپیک برگزار می‌شود، تصریح کرد: همه اعضای کاروان سفری هم به مشهد خواهند داشت.

پولادگر در مورد پیش بینی خود از نتایج کاروان ایران گفت: اهل پیش بینی نیستم، ضمن اینکه از ۱۲ مدال آور دوره قبل سه نفر نیستند، چند نفر شانس مدال هم نیستند، با این حال برای ورزشکاران همه اعضا به میزان توانمندی‌های شأن، پیش بینی داریم. اگر احیاناً ورزشکاری مدالی بهتر از پیش بینی صورت گرفته دریافت کند، مابه التفاوت به او پرداخت می‌شود.

پولادگر گفت: باید به حمایت بی سابقه دولت از ورزش قهرمانی اشاره کنم. من دو سال معاون وزیر ورزش بودم و با تجربه و سابقه‌ای که از سالهای قبل دارم، باید بگویم که این میزان حمایت دولت از ورزش بی‌سابقه بوده است. ما سال ۱۴۰۱ اولین سالی را داشتیم که تفاهم‌نامه با فدراسیون‌ها محقق شد. بودجه در سال ۱۴۰۲ چند برابر شد. با توجه به پاداش‌هایی هم که در نظر گرفته شده، باید بگویم دولت شهید رئیسی بیشترین حمایت را از ورزش قهرمانی داشته است. امیدواریم در دولت جدید نیز یا توجه به اهمیت حوزه ورزش قهرمانی، همین شرایط باشد و دولت جدید هم به این حمایت ادامه بدهد. در دولت شهید رئیسی هیچ مبلغی بابت پاداش مدال‌آوران به تعویق نیفتاد و ثمرات و نتایج این توجهات را نیز دیدیم.

source