به گزارش خبرنگار ایلنا در کرمانشاه، محسن منصوری امروز (دوم آذر) در سفر به کرمانشاه، در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به کرمانشاه اظهار داشت: علاوه بر این هر پروژهای که افتتاح میشود باید کامل باشد، چرا که شاهد هستیم پروژههایی در گذشته افتتاح شده اما ناقص بوده است که از جمله آن پروژه راه آهن ملایر-کرمانشاه است که اواخر سال ۱۳۹۶ افتتاح شد اما همین حالا بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که نواقص آن را رفع و پروژه را تکمیل کنیم.
منصوری در ادامه و در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به کرمانشاه، با اشاره به وجود ۹۰۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه کاره در کشور، گفت: این درحالی است که اعتبارات تملک دارایی ما در بهترین حالت سالانه ۳۰۰ هزار میلیارد تومان است.
وی افزود: این تعداد پروژه و این میزان اعتبار نشان میدهد که اگر پروژه جدیدی تعریف نشده و قیمتها هم افزایش نیابد، ۳۰ سال زمان نیاز است که همین پروژههای نیمه کاره را تمام کنیم.
وی افزود: در این بین دو راه بیشتر نداریم، یا بنشینیم و گلایه کنیم که این چه وضعی است و یا واقع بینانه طبق دخل و خرجمان و بر اساس اولویت جلو برویم و تکمیل پروژه های اقتصادی که می تواند درآمدزا باشد را در اولویت قرار دهیم.
معاون اجرایی رییس جمهور تاکید کرد: علاوه بر این، در آینده باید به اندازه وسعمان پروژه تعریف کنیم و پروژههای تعریف شده را هم سریع تمام کنیم.
منصوری گفت: وضع اقتصاد کشور مشخص است و باید شفاف صحبت کنیم و منابع و مصارفمان با هم تنظیم باشد و در این بین هم نباید صرفا نیمه خالی لیوان را ببینیم.
وی در ادامه با بیان اینکه کارهای زیادی در کرمانشاه انجام شده اما کارهای زیادی هم باقی مانده و باید تلاش مضاعف در این زمینه صورت گیرد، گفت: کرمانشاه کمبودهای انباشته ای از سالیان سخت بویژه دوران دفاع مقدس که این استان درگیر جنگ بوده دارد که جبران آن همت ویژه ای می طلبد و باید کار متفاوت و تحول آفرینی در این استان صورت گیرد.
معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به اختصاص ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی در سفر هیات دولت به استان کرمانشاه، گفت: از این میزان تاکنون حدود هفت هزار میلیارد تومان آن به استان تخصیص شده که رقم بسیار خوبی است.
وی افزود: این اعتبارات باید طی سه سال به استان تخصیص شود و سال گذشته ۹۸ درصد آن محقق شده، اما امسال قدری عقب هستیم.
وی افزود: باید در استان بر روی چند پروژه مهم و کلیدی متمرکز شده و در عین حال از نیازهای روز مردم غافل نشده و کلان پروژه های توسعه ای را هم فراموش نکنیم.
معاون اجرایی رییس جمهور در ادامه در خصوص باقیمانده پروژه باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه گفت: برای تکمیل پروژه های باقی مانده از زلزله سرپل ذهاب هم اعتبارات لازم تعلق خواهد گرفت.
منصوری گفت: قرار نیست با اعداد بازی کنیم و باید شفاف و روشن همه چیز را بیان کنیم و پروژه ها را هم سریع افتتاح کنیم و نشود پروژه ای مانند بیمارستان شهریار که زمین آن سال ۱۳۶۲ تحویل شده و بعد از ۴۰ سال امسال آن را افتتاح کردیم، این افتتاح ها دیگر ارزشمند نیست.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم ایجاد ردیف اختصاصی برای مصوبات سفر ریاست جمهوری گفت: نمایندگان در این زمینه هکاری کنند تا بتوانیم این ردیف را ایجاد کرده و مصوبات سفر به شکل جدیتری پیگیری و اعتبارات آنها تامین شود.
در ادامه جلسه استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم تکمیل هرچه سریعتر پروژه راه آهن کرمانشاه-خسروی گفت: هر روز تاخیر در اجرای این پروژه به زیان اقتصاد کشور است.
محمدطیب صحرایی در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به کرمانشاه،با تاکید بر لزوم تعجیل در سفر دوم رییس جمهور به استان گفت: امیدواریم بتوانیم در ماه های دی یا بهمن میزبان هیات دولت در استان باشیم.
وی با اشاره به نیازهای فراوان استان گفت: از جمله نیازهای اساسی استان در حوزه حمل و نقل است که هر سه حوزه راه آهن، جاده و فرودگاه را شامل می شود.
صحرایی با اشاره به ضرورت اجرای هرچه سریعتر پروژه راه آهن کرمانشاه-خسروی گفت: هر روز تاخیر در اجرای این پروژه به ضرر اقتصاد کشور است، چرا که این پروژه نقش مهمی در صادرات به کشور عراق و سوریه خواهد داشت.
وی به پروژه های نیمه کاره استان اشاره و از بیمارستان 540 تختخوابی به عنوان یکی از مهمترین این پروژه ها یاد کرد و افزود: این بیمارستان قرار است جایگزین دو بیمارستان قدیمی شهر کرمانشاه که هرکدام حدود نیم قرن عمر دارند شود و نقطه اتکایی در گردشگری سلامت استان محسوب می شود و امیدواریم هرچه سریعتر با تخصیص اعتبارات مناسب شاهد بهره برداری از این پروژه مهم باشیم.
صحرایی افزود: با توجه به تنش آبی در بیش از 500 روستای استان، یکی از مهم ترین پروژه های نیمه کاره و ضروری استان، سامانه گرمسیری است که باید اجرای آن تکمیل شود.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: همچنین اجرای سامانه سردسیری که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری است، خواسته جدی استان میباشد که می تواند امنیت پایدار را در شهرستانهای مرزی استان رقم بزند.
وی در ادامه به آسیب های اجتماعی استان هم اشاره کرد و افزود: کرمانشاه در این زمینه مشکلات بسیاری دارد و نگاه ویژه تری را از سوی مسئولین کشوری می طلبد.
استاندار کرمانشاه افزود: متاسفانه ما وارث یک اشتباه در بودجه نویسی فرهنگی و اجتماعی هستیم، طوری که برای کارهای سخت افزاری راحتتر اعتبار گذشته اما برای کارهای نرم افزاری و فرهنگی همیشه بودجه نداریم و این امر موجب می شود نتوانیم برنامه های فرهنگی را به خوبی پیش ببریم.
انتهای پیام/
source