وضعیت مدال‌آوری در حوزه بانوان خوب نیست/فدراسیون‌ تکواندو الگو برای همه فدراسیون‌ها است

وضعیت مدال‌آوری در حوزه بانوان خوب نیست

به گزارش روزپلاس، و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، نشست تخصصی فدراسیون تکواندو با حضور دنیامالی وزیر ورزش و جوانان برگزار شد.

دنیامالی در این جلسه اظهار داشت: بانوان برای ما بسیار مهم است، نه تنها در رشته تکواندو بلکه در همه رشته‌ها بحث بانوان برای ما حائز اهمیت است. هدف ما این است که در حوزه بانوان مدال‌های برجسته‌ای کسب کنیم به ویژه در رشته‌ای مثل تکواندو که ظرفیت بسیار خوب و بالایی داریم. درحال حاضر مشغول شناسایی فرصت‌هایی هستیم که در حوزه بانوان وجود دارد.

وی افزود: وضعیت مدال‌آوری ما در بخش بانوان خوب نیست. یک سوم اعزام‌های برون مرزی ما در بخش بانوان است و این درحالی است که تنها پنج درصد مدال‌های کسب شده ما متعلق به بانوان است. این موضوع به خاطر این است که در گذشته به صورت ویژه به حوزه بانوان توجه نشده است.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در سال آینده چند رویداد را پیش‌رو داریم که مقدمه‌ای برای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا است که باید آماده شویم. باتوجه به وضعیت بودجه‌ای نمی‌توان انتظار زیادی از فدراسیون ها داشته باشیم، به همین جهت هدف ما این است که از راهکار رییس‌جمهور که به تازگی در وزارت ورزش عنوان کردند مبنی براینکه باید از یکسری شرکت‌های دولتی برای حمایت از فدراسیون‌های المپیکی استفاده کنیم بهره بگیریم. به هرجهت برخی از شرکت‌ها به لحاظ مسئولیت‌های اجتماعی که وظیفه دارند در امر ورزش نیز هزینه کنند که به همین خاطر می‌توانند به فدراسیون‌های ما کمک کنند.

وی گفت: هدف ما این است که تا بازی‌های ۲۰۲۶ ناگویا حمایت لازم را از فدراسیون‌ها داشته باشیم. فدراسیون‌ها با توجه به شرایط بودجه‌ای که دارند ایثار می‌کنند و ما نیز وظیفه داریم که در این راستا حمایت خود را انجام دهیم. هدف ما این است که برخی از استان‌ها برای کمک به فدراسیون‌ها پای کار باشند و برنامه‌ریزی خود را انجام می‌دهیم. آن جایی که نیاز است قطعا با اداره کل و فدراسیون‌ها جلسات مشترک برگزار خواهیم کرد.

احمد دنیامالی ادامه داد: درخصوص برخی از مشکلات روادید که برای فدراسیون‌ها گاها پیش می‌آید با وزارت امور خارجه هماهنگی‌های لازم را انجام خواهیم داد. در موضوع کرسی گرفتن تکواندو باید کار برنامه‌ای انجام شود. در رشته‌هایی مثل تکواندو و کشتی که رشته‌های شاخص ما هستند نباید زمان را از دست دهیم.

وی گفت: ورزش فراز و فرود زیادی دارد و زمانی که در فراز هستیم باید با فدراسیون‌های جهانی و آسیایی تعامل کنیم که بتوانیم در بحث کسب کرسی موفق عمل کنیم. در این بین می‌توانیم از وزارت امور خارجه نیز کمک بگیریم. کرسی گرفتن به خصوص در رشته‌ای مثل تکواندو سخت است ولی نباید ترس از عدم موفقیت در این موضوع را داشته باشیم.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در بحث پرداخت پاداش‌ها بودجه این امر تامین شده است و فقط منتظریم که رییس‌جمهور وقت را تعیین کنند. هدف ما این است پاداش ورزشکاران را به زودی پرداخت شود و اگر رییس‌جمهور موافقت کند در آذرماه این مراسم با حضور دکتر پزشکیان انجام خواهد شد.

خسروی وفا: فدراسیون‌ تکواندو الگو برای همه فدراسیون‌ها است

خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک در این نشست اظهار داشت: فدراسیون تکواندو از نظر فرهنگی، فنی و مدیریتی الگو است و این فدراسیون در همه‌ی زمینه‌ها توانسته انتظارات را برآورده کند.

وی افزود: فدراسیون تکواندو با بهره‌گیری از مربی داخلی زن ثابت کرد که می‌توان به بانوان اطمینان کرد و با همین مربی داخلی شاهد مدال‌آوری و تاریخ‌سازی در المپیک بودیم.

خسروی وفا تاکیدکرد: فدراسیون تکواندو کار سختی در پیش دارد و انتظارات از این فدراسیون بالا رفته و همه باید کمک کنیم تا همیشه شاهد درخشش تکواندوکاران در تمامی میادین باشیم.

اسبقیان: خانه تخصصی تکواندو در استان‌ها راه‌اندازی شود

در ادامه نشست سید محمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی گفت: همه فدراسیون‌ها باید تعامل بیشتری با فدراسیون پزشکی ورزشی در خصوص موضوع دوپینگ داشته باشند که البته در این‌مدت شاهد این تعامل بودیم ،تا بتوانیم با فراغ بال بیشتری ورزشکاران را به رویدادها اعزام‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: فدراسیون تکواندو پیوست‌های فرهنگی خوبی در رویدادها و مسابقات دارد که در این جلسه از این فدراسیون تشکر میکنم.

معاون توسعه ورزش قهرمانی تصریح کرد: با توجه به مدال‌آوری رشته تکواندو باید در استان‌ها خانه‌های تخصصی این رشته راه‌اندازی شود تا ورزشکاران استان‌ها بتوانند به راحتی به ورزش قهرمانی بپردازند.

فریبا محمدیان: در المپیک لس‌آنجلس ‌شاهد مدال‌طلا خواهیم بود

در ادامه نشست، فریبا محمدیان معاون توسعه ورزش بانوان با اشاره به عملکرد مثبت تکواندو بانوان در رویدادهای مختلف گفت: حذف ۴وزن در تکواندو که جزو وزن ‌های مدال‌آور بود، موجب شد از نظر رنکینگ کمی افت کنیم.

وی افزود: آقای ساعی کمک کنند تا اوزانی که وضعیت نسبی بهتری دارند در رقابتهای آینده شرکت کنند.

محمدیان خاطر نشان کرد: با تلاش بانوان تکواندوکار ان شاءالله در المپیک لس‌آنجلس مدال‌آوری بانوان افزایش یابد و شاهد روند صعودی و مدال طلا دخترانمان باشیم.

مناف هاشمی: مدال‌آوری تیم ملی تکواندو در المپیک بی‌سابقه است

سید مناف هاشمی دبیر کل کمیته ملی المپیک در این نشست گفت: در تاریخ ورزش ایران سابقه نداشت ،۴ورزشکار به المپیک اعزام کردیم و در هر ۴وزن توانستیم صاحب مدال شویم.

وی افزود:در طول دوسال گذشته فدراسیون تکواندو از آن دست فدراسیونهایی بوده که از کمیته ملی المپیک درخواست بودجه نداشته است ولی ما برطبق وظیفه خود تا جایی که امکان داشت به این فدراسیون مدال‌آور کمک کردیم.

ساعی: نگرانم کار سختی در پیش داریم

در ادامه نشست، هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو ضمن ارائه گزارش عملکرد این فدراسیون اظهار داشت: در سال گذشته توانستیم آنطور که شایسته است در میدان مسابقه حاضر شویم و توانستیم در مسابقات قهرمانی آسیا مقام نخست را کسب کنیم، در مسابقات جام جهانی در دو بخش آقایان و بانوان، قهرمان شدیم و در رده نوجوانان با ۸وزن در مسابقات جهانی حضور پیدا کردیم که توانستیم مدال طلا را کسب کنیم.

وی در ادامه با اشاره به مسابقات المپیک ۲۰۲۴ اظهار داشت: در این رویداد مهم توانستیم در ۴وزن اعزامی صاحب مدال شویم و نتیجه خوبی را تیم اعزامی تکواندو آقایان و بانوان در المپیک ۲۰۲۴ کسب کردند و با کسب این نتیجه، من نگرانم و کار سختی در پیش داریم چون انتظارات از این فدراسیون و تکواندو کاران بالا رفته است.

ساعی با اشاره به نشست فدراسیون با هیات‌های استانی گفت: در این نشست به روسای هیات‌های استانها اعلام شد که باید چندین برابر نسبت به گذشته کار کنند و باید در رویدادهای آتی مدال‌ها خوشرنگ تر شود،در المپیک ۴سهمیه داشتیم این درحالی است که ما می توانیم بیشتر از این سهمیه کسب کنیم.

ساعی با تاکید براینکه برای اجرایی شدن برنامه‌ها و دستیابی به اهداف به حمایت نیاز دارند، خاطر نشان کرد: از نظر فنی در فدراسیون چیزی کم نداریم ولی از نظر سخت افزاری مشکل داریم و نیازمند حمایت وزارت ورزش هستیم.

رئیس فدراسیون تکواندو در ادامه صحبتهایش به کمبود مربی در برخی از استانها اشاره کرد و افزود: در استانهای کم برخوردار با کمبود مربی مواجه هستیم و در حال تربیت مربی هستیم تا همه استانها که استعداد تکواندو دارند بتوانند از مربی بهره ببرند.

ساعی در بخش دیگر صحبتهایش به تیم ملی پاراتکواندو اشاره کرد و اظهار داشت: شرایط تیم پاراتکواندو بسیار رضایت ‌بخش است و این ورزشکاران برکت فدراسیون هستند و با تمام توان به این عزیزان خدمت رسانی
میکنیم.

source