به گزارش خبرورزشی، امید علی نجفی مدیرعامل سابق استقلال خوزستان که پارسال با وجود تمام مشکلات و محدودیتها امتیاز این تیم را در لیگ برتر نگه داشت، ترجیح داد امسال از سمتش کناره گیری کند اما همچنان پیگیر اخبار فوتبال و اتفاقات آن است.
وی که تجربه کار کردن با مدیران مختلف لیگ برتری را دارد، در خصوص بحث داغ این روزهای فوتبال ایران یعنی انتخابات فدراسیون گفت: «حالا که ثبت نام تمام شده، شاید راحتتر بتوان در خصوص حضور افراد مختلف جمع بندی کرد. واقعیت امر اینجاست که همه اهالی فوتبال و به خصوص طرفداران، از حضور چهرههای تکراری در کارزار انتخابات ناامید شدهاند. کسی منکر اهمیت عنصر تجربه در مباحث مدیریتی نمیشود اما واقعا تا چه زمانی باید نفرات تکراری و مدیران امتحان پس داده در راس کار حضور داشته باشند؟ قطعا میتوان از تجربیات تفراتی که ثبت نام کردهاند به نحو احسن استفاده کرد اما همانطور که تیمهای فوتبال برای بقا احتیاج به جوانگرایی دارند، این خون تازه باید به مدیریت در سطح کلان هم تزریق شود. ضمن اینکه با احترام، برخی از کاندیدای انتخابات فدراسیون به قدری کارنامه ناموفقی دارند که در حالت عادی باید خانه نشین میشدند نه اینکه همچنان بیایند و برای مدیریت رقابت کنند!»
نجفی یک مبحث مهم مدیریتی را هم مطرح میکند که شاید مغفول مانده است: «ورای سابقه و رزومه افراد، باید نگاه توامانی به برنامه پیش روی کاندیدها هم داشته باشیم. یعنی در کنار کارنامه، برنامه هم مهم است. همانطور که شما نمیتواند به صرف بهترین سوابق به یک نفر در پستی حساس اعتماد کنید، با ادعا و وعدههای توخالی هم نمیشود کار را پیش برد. باید هردو پارامتر همزمان و همسو با یکدیگر برقرار باشند تا مدیر مدنظر در جایگاهی که قرار میگیرد، موفق باشد. متاسفانه در فوتبال ما یا کارنامه را نگاه میکنند یا برنامه را و وضعیت به همین دلیل تا این اندازه ناامید کننده شده است. به هرحال امیدوارم شرایط طوری رقم بخورد که انتخابات بدون شائبه و در سلامت کامل برگزار شود و فوتبال ایران به روزهای خوب گذشته بازگردد.»
نجفی با ذکر چند مثال، دلیل کناره گیریاش مدیریت استقلال خوزستان را هم فاش کرد: «فوتبال در چند سال اخیر به جای اینکه برنامه محور باشد و افکار عمومی خروجی آن را متوجه شوند، با مدیریت دورهمی و سنتی اداره شده که با این وضع اصلا نمیتوان به آینده امیدوار بود. نمونههای آن هم واضح و روشن است؛ از ناکامی در سادهترین مورد یعنی میزبانی از رقبای خارجی گرفته تا مجهول ماندن کسب درآمد باشگاهها از طریق حق پخش تلویزیونی و پولهای بلوکه شده و البته مهمترین آن نامشخص بودن پرونده فساد گستردهای که ریشه آن از باشگاه مس رفسنجان شروع شد. دیگر از مسائل جانبی نظیر مشکلات عدیده داوری و امکانات ساختاری پایین باشگاهها و مصائب و مشکلات ردههای پایه نیز بگذریم، بهتر است! تا جایی که حتی قهرمان لیگ برتر ما با یک سوت اشتباه جا به جا شد و رییس فدراسیون بابت این مساله از باشگاه استقلال معذرت خواهی کرد اما آیا این عذرخواهی به درد کسی میخورد؟ برای شخص بنده، کار کردن در چنین محیطی اصلا آسان نیست و یکی از دلایل کناره گیریام در انتهاب فصل گذشته همین موضوع بوده است؛ در شرایطی که به گواه دوست و دشمن به بهترین شکل استقلال خوزستان را در لیگ برتر حفظ کردیم و حتی در جدول نیم فصل دوم در رتبه ششم ایستادیم.»
اینجا را ببینید: کدام مدیران عامل لیگ برتری در انتخابات فدراسیون ثبت نام نکردند؟
source