رقابتهای بینالمللی بدمینتون سریز ویژه جوانان دختر و پسر، امروز در دو بخش انفرادی و دونفره در شهر سمنان به پایان رسید. این مسابقات که از روز چهارم بهمن ماه در سالن ۶۰۰۰ نفری غدیر سمنان آغاز شده بود، با معرفی قهرمانان در هر دو بخش به کار خود پایان داد.
در بخش انفرادی دختران، زهرا رباطی با عملکرد درخشان به مقام قهرمانی دست یافت. آیدا عنایتی نیز موفق شد جایگاه دوم را کسب کند، در حالی که آرتینا آقاپور حصیری و آیسان زارعی به طور مشترک عنوان سوم را از آن خود کردند. در بخش دونفره دختران، تیم دونفره لیلا جمالزاده و هاجر نوریوا از جمهوری آذربایجان به قهرمانی رسیدند. تیم زهرا رباطی و فاطمه واعظیان در جایگاه دوم ایستادند و تیمهای دونفره آیدا سعیدی راد و یاس سراج و همچنین ثنا حسنلو فرد و آیدا عنایتی به طور مشترک سوم شدند.
در بخش انفرادی پسران، دوکماوات از هند در یک بازی جذاب و نزدیک، لی یو جون از چین تایپه را با نتیجه دو بر یک شکست داد و به مقام قهرمانی دست یافت. سای پاراساد تیگالا از هند و امیرعلی احمدلو از ایران نیز به طور مشترک عنوان سوم را کسب کردند. در بخش دونفره پسران، تیم دونفره محمد متین قاسمی و امیر علی محمد پور شادمهری با پیروزی بر تیم میر محمد علی مهدوی هریس و رادمهر عقیقی شریف به قهرمانی رسیدند. تیمهای دونفره امیر حسین عجملو و امیر علی احمدلو و همچنین اولوی حسینو و امیرخان ایمانو به طور مشترک در جایگاه سوم قرار گرفتند.
این رقابتها با حضور تیمهای مختلف از کشورهای مختلف برگزار شد و شاهد رقابتهای تنگاتنگ و هیجانانگیزی بود که در نهایت با معرفی قهرمانان به پایان رسید.