به گزارش ایلنا از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، حجتالاسلام مهدی متقیفر مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان در آیین افتتاحیه سی و نهمین دوره ملی دانش افزایی ویژه مدیران، روانشناسان و مشاوران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده وزارت ورزش و جوانان که با حضور پاریزی مدیر کل و سلطانی سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان در محل شهرداری کرمان انجام شد، به اثرات برگزاری این دورهها اشاره کرد و افزود: با ارزیابیها و نظرسنجیهای پایان دورهها و با پیشنهادات انتقاداتی که نسبت به مباحث و نوع برگزاری انجام میشود تلاش میکنیم تا دورههای دانش افزایی بهتر از قبل انجام شود و برای سال آینده نیز برنامهریزی متفاوتی خواهیم داشت.
متقیفر تصریح کرد: هدف از برگزاری دورههای دانش افزایی برای مدیران مراکز مشاوره و مشاورین در حوزه تخصصی ازدواج و خانواده توانمند شدن و به روز شدن آنها است تا بتوانند هرچه بهتر در حوزه تخصصی ازدواج و خانواده خدمترسانی کنند.
وی دغدغه و کنشگری مراکز مشاوره را در حل مسائل اجتماعی به ویژه در حوزه ازدواج و پیشگیری از طلاق عنوان کرد.
متقیفر با اعلام اینکه مهمترین عامل در جریانسازی اجتماعی، مراکز مشاورهای هستند که میتوانند در بین مردم تاثیرگذار باشد، عنوان کرد: باید تلاش کنیم که از فرهنگ مشاوره به خوبی بهره ببریم.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان این که استان کرمان کمترین رشد مراکز مشاوره را دارد، افزود: برای حل این مشکل صدور مجوز را تسهیل کردیم به طوری که از حدود ۳۴۰ مرکز در کشور اکنون به حدود ۶۵۳ مرکز رسیدهایم و ان شاءالله روز به روز افزایش پیدا خواهد کرد.
متقیفر با اعلام این که امسال از محل تبصره ۱۸ (تسهیلات اشتغالزایی) توانستیم حدود ۴۵۰ میلیارد تومان برای ساخت، توسعه و تجهیز مراکز مشاوره اختصاص بگیریم که در حقیقت وام مناسبی است و به زودی به استانها ابلاغ میشود.
انتهای پیام/
source